Με την κατάθεση της 20χρονης συνοδηγού του επίμαχου αυτοκινήτου συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα σήμερα, η δίκη για τη θανατηφόρα παράσυρση της 21χρονης Έμμας στη Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο του 2022.

Η νεαρή συνοδηγός που απαλλάχθηκε βάσει βουλεύματος για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ανέβηκε στο βήμα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, απαντώντας σε ερωτήσεις της εισαγγελέα και των δικηγόρων τόσο της υποστήριξης της κατηγορίας όσο και της υπεράσπισης.

Ο 27χρονος κατηγορούμενος για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο, εγκατάλειψη τροχαίου ατυχήματος και οδήγηση χωρίς άδεια δεν παρουσιάστηκε ούτε σήμερα στο δικαστήριο.

Η 20χρονη συνοδηγός κατέθεσε, όπως και χθες, ότι δεν γνώριζε τον κατηγορούμενο, τονίζοντας ότι απλά τη μετέφερε με το όχημά του στα Λαδάδικα.

Ερωτώμενη γιατί δεν αντέδρασε όταν ο κατηγορούμενος εγκατέλειψε την άτυχη Έμμα στο οδόστρωμα, η μάρτυρας υποστήριξε ότι φοβήθηκε «τι μπορεί να μου κάνει».

«Όταν έκανα την κίνηση να βγω με έπιασε από το χέρι και με έβαλε μέσα. Εκείνη την ώρα φοβάσαι τι μπορεί να γίνει με αυτόν. Δεν τον ήξερα, μου έκανε μια εξυπηρέτηση», είπε.

Η δίκη συνεχίζεται με την εξέταση κι άλλων μαρτύρων.

Υπενθυμίζεται πως η φοιτήτρια της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ παρασύρθηκε τα ξημερώματα της 22ας Νοεμβρίου του 2022 από το όχημα που οδηγούσε ένας 27χρονος στο ύψος της Καμάρας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτη στο σημείο. Μετά από πέντε ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, η 21χρονη κατέληξε, με τους γονείς της να επιδεικνύουν μεγαλείο ψυχής, δωρίζοντας τα όργανά της.

Πηγή: Voria.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα σε Φλώρινα, Αμύνταιο και Πρέσπες λόγω της κακοκαιρίας

Πάνω από 500 νεκροί στις διαδηλώσεις στο Ιράν

Συνελήφθη δημοτικός υπάλληλος στο Ηράκλειο για «φακελάκι» 6.000 ευρώ για πλαστό έγγραφο

Πώς εξηγούν το καιρικό φαινόμενο που «σάρωσε» την Αλεξανδρούπολη με μέγιστη ταχύτητα ανέμου 154 χλμ/ώρα

Χειροπέδες σε 3 νεαρούς που έτρεχαν με μοτοσυκλέτες και έκαναν σούζες στη λεωφόρο Αθηνών - Ο ένας δεν είχε δίπλωμα

Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Όσλο μετά από εμφάνιση drone - Έκλεισε ένας διάδρομος

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις

Κορυδαλλός: Κατασχέθηκαν 6 ηχεία υψηλής ισχύος – Συνελήφθη 40χρονος για διατάραξη κοινής ησυχίας

Κλειστά τα σχολεία σε Φλώρινα και Πρέσπες τη Δευτέρα

Συνελήφθησαν 3 γυναίκες στο «Ελ. Βενιζέλος» - Είχαν στις βαλίτσες τους 72 κιλά κάνναβης