Συνεχίζονται σήμερα, Πέμπτη 27 Απριλίου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, οι απολογίες των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Χαριλάου, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022.

Οι κατηγορούμενοι στις απολογίες τους, οι οποίες αναμένεται να κρατήσουν αρκετές εβδομάδες, θα δώσουν τη δική τους εκδοχή για το συμβάν, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει το αν θα διαφοροποιηθούν από τις αρχικές τους θέσεις.

Την περασμένη Τρίτη απολογήθηκε ο πρώτος εκ των κατηγορουμένων, ο οποίος ήταν και οδηγός του πρώτου οχήματος που έφτασε στο σημείο της φονικής επίθεσης.

Ο 24χρονος υποστήριξε πως δεν συμμετείχε καθόλου στο αιματηρό επεισόδιο, καθώς, αρχικά είχε κατεβεί από το αυτοκίνητο του, είχε ξεχάσει όμως να τραβήξει το χειρόφρενο, το συνειδητοποίησε αμέσως και γύρισε πίσω. Ακόμη, ισχυρίστηκε πως πήγαν να κυνηγήσουν οπαδούς του Άρη και όχι να σκοτώσουν.

Σήμερα ο 24χρονος θα απαντήσει σε ερωτήσεις της έδρας και των συνηγόρων. Με ενδιαφέρον αναμένεται και η απολογία του δεύτερου κατηγορουμένου για τον οποίο ο 24χρονος υποστήριξε ότι τον είδε να κρατά μαχαίρι αλλά δεν γνωρίζει αν χτύπησε κάποιον.

Πηγή: Καθημερινή

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκίλφοϊλ: Ζωτικής σημασίας για τις σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ η Βόρεια Ελλάδα

Τι μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο deal «μαμούθ» μεταξύ Netflix και Warner - Ο ρόλος του Τραμπ και της Paramount

Μάρκο Ρούμπιο: «Το πρόστιμο της ΕΕ στην πλατφόρμα Χ συνιστά επίθεση στον αμερικανικό λαό»

Μπλόκα αγροτών: Σοβαρά επεισόδια με δακρυγόνα και συγκρούσεις στα «πράσινα φανάρια» πριν το αεροδρόμιο Μακεδονία

Κομισιόν: Πρόστιμο 120 εκατ. ευρώ στο X για το «μπλε σήμα» και παραπλανητικές διαφημίσεις

Επιθεώρηση Εργασίας: Τι ισχύει για το δώρο Χριστουγέννων στους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα

ΓΣΕΕ: Τι ισχύει για τους εργαζόμενους που δεν μπορούν να πάνε στην εργασία τους λόγω κακοκαιρίας

Επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου ΕΜΥ: Συνεχίζεται ως το μεσημέρι του Σαββάτου ο Byron

Καρυστιανού: Ένα κίνημα πολιτών θα φέρει τη λύση στην Ελλάδα, δεν ξέρω όμως αν θα βγω μπροστά

Ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του στην Αλεξανδρούπολη