Στις 29 Μαρτίου το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο που επί 14 μήνες δικάζει τη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, θα ανακοινώσει την ετυμηγορία του για την γυναίκα που της καταλογίζεται πως δηλητηρίασε το παιδί της.

Το δικαστήριο, ενώπιον του οποίου ολοκληρώθηκε σήμερα η μαραθώνια αγόρευση του συνηγόρου της κατηγορουμένης, Αλέξη Κούγια, γνωστοποίησε πως την ερχόμενη Παρασκευή μετά τις 11 το πρωί, η κατηγορουμένη, ο πατέρας των παιδιών και οι παράγοντες της δίκης θα ακούσουν την απόφαση των δικαστών ως προς την ενοχή ή μη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Μετά από τη μακρά διαδικασία που προηγήθηκε, με πολύ συχνές εντάσεις και υψηλούς τόνους, με την εξέταση δεκάδων μαρτύρων, γιατρών, νοσηλευτών και εξειδικευμένων επιστημόνων, οι τρεις τακτικοί δικαστές και οι τέσσερις ένορκοι θα ανακοινώσουν αν αποδέχονται την κατηγορία που θέλει την 9χρονη Τζωρτζίνα να κινδυνεύει να χάσει την ζωή της και εν τέλει να υποκύπτει σε ισχυρή δόση κεταμίνης που της χορήγησε η μητέρα της ή αν υιοθετούν την θέση τής κατηγορουμένης ότι είναι άλλες οι αιτίες που χάθηκε το κοριτσάκι.

Η εισαγγελική πρόταση που θα εξετάσουν οι δικαστές, τους ζητά να κηρύξουν ένοχη την Ρούλα Πισπιρίγκου όπως κατηγορείται: απόπειρα και ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη. «Η Τζωρτζίνα είχε την ατυχία να έχει μάνα την κατηγορουμένη» είχε πει στην πολύωρη αγόρευση της η Εισαγγελέας η οποία ζήτησε να κριθεί ένοχη η 35χρονη και να μην δεχθεί το δικαστήριο «τις αντιφάσεις της κατηγορουμένης οι οποίες δεν αντέχουν στη λογική».

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θάνατος Μαζωνάκη: Δεσμεύονται τα περιουσιακά στοιχεία των δύο κατηγορουμένων γιατρών

Έκρηξη έξω από τις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους - 2 σοβαρά τραυματίες

Χανιά: Κάθειρξη 8,5 ετών στον πρώην διοικητή Τροχαίας ΒΟΑΚ και πρόστιμο 21.000 ευρώ

Ελευσίνα: Ταυτοποιήθηκαν οι δύο δράστες της επίθεσης με μαχαίρι σε 32χρονο

Καταδίωξη με παραβιάσεις κόκκινων φαναριών στη Θεσσαλονίκη - Βρέθηκαν όπλο και κοκαΐνη

Πώς να εκπαιδεύετε τον εγκέφαλό σας για να μην τα παρατάτε ποτέ

Μητσοτάκης στον ΣΚΑΙ: «Το καλώδιο μπορεί και πρέπει να προχωρήσει χωρίς καμία έκπτωση στα κυριαρχικά μας δικαιώματα»

Φωτιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στη Θεσσαλονίκη – Στο νοσοκομείο γυναίκα με έγκαυμα

Ενδοοικογενειακή βία: 14.519 καταγγελίες σε οκτώ μήνες – Πότε η ζήλια μετατρέπεται σε έλεγχο

Στεγαστικό και ακρίβεια αναβάλουν την ενηλικίωση των νέων