Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας σε θλίψη ολόκληρο τον κόσμο. Ακόμα και σήμερα πολλά είναι τα ερωτήματα τα οποία έχουν μείνει αναπάντητα σχετικά με τον θάνατο του θρύλου του ποδοσφαίρου.

Από τη δίκη που έχει ξεκινήσει από την Τρίτη, όπου κατηγορούνται οι γιατροί του Μαραντόνα οι οποίοι είχαν αναλάβει τη θεραπεία του, βγαίνουν στο φως σοκαριστικά στοιχεία.

Οι ιατροδικαστές που έχουν αναλάβει την υπόθεση αποκάλυψαν πως ο Ντιεγκίτο υπέφερε από φρικτούς πόνους 12 ώρες πριν το θάνατό του, αφού είχε συσσωρευτεί υγρό στην κοιλιά του και στους πνεύμονές του.

«Η καρδιά του ήταν δύο φορές πιο βαριά από μια κανονική. Συνολικά, είχαν συσσωρευτεί 4,5 λίτρα νερού σε διάφορα όργανα του Μαραντόνα. Δεν ήταν ο ασθενής που έπρεπε να δέχεται θεραπεία στο σπίτι», ήταν τα λόγια του ιατροδικαστή, Κάρλος Μαουρίσιο Κασινέλι.

Η δίκη θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούλιο και περίπου 120 μάρτυρες αναμένεται να καταθέσουν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έσπασε το ρόδι στο MLS ο Ζαρουρί με τρομερό τελείωμα!

Ο Ινφαντίνο ζήτησε συγγνώμη για το σχέδιο του Μουντιάλ, αλλά οι αντιδράσεις παραμένουν

Τάκης Φύσσας: Η επική ατάκα για τον Ρονάλντο στο Ρέθυμνο – Ο όρος του δημάρχου για το SOCCA Champions League

Ίντερ Μαϊάμι: Στα playoffs με «υπογραφή» Μέσι – Ασίστ στη νίκη επί της Νιου Γιορκ Σίτι

Στην Αλ Σαμάλ του Κατάρ ο Μαχρέζ

Βέλη κατά πάντων από Κασάνο: «Δεν μπορεί πια να προπονήσει ο Μουρίνιο, αληθινός Ρονάλντο είναι μόνο το Φαινόμενο»

Πυρσοί, φακοί και κορεό: Νέο ρεσιτάλ από τους οπαδούς της Γουιντάντ Καζαμπλάνκα!

Απίστευτη αποβολή του Αντρές Γκόμες στην Μπομπονέρα – Έσπρωξε τον διαιτητή και είδε δεύτερη κίτρινη στην ίδια φάση

FIFA: Σχέδιο-μαμούθ 6,35 δισ. δολαρίων για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου – 25 εκατ. σε κάθε ομοσπονδία

Οσμή σκανδάλου στην FIFA: Η μίσθωση στον Πύργο Τραμπ και η σύνδεση του «πλανητάρχη» με τον Ινφαντίνο