Ο Μάριο Μέντακ, δικηγόρος ορισμένων από τους οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ που συνελήφθησαν στην Αθήνα για τη επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ, δήλωσε πως οι οικογένειες των συλληφθέντων καλούν την κροατική κυβέρνηση να εμπλακεί στην υπόθεση προκειμένου να εγγυηθεί για την ασφάλεια των παιδιών τους στις ελληνικές φυλακές.

«Οι οικογένειες των παιδιών μού είπαν πως εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του νεκρού και ζητούν από τις κροατικές αρχές να εμπλακούν στην υπόθεση, προκειμένου να εγγυηθούν την ασφάλειά τους. Δεν θέλουν να τους χωρίσουν και να τους διασκορπίσουν σε διαφορετικές φυλακές, όπου θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν προβλήματα από άλλους κρατούμενους», δήλωσε σε κροατικό τηλεοπτικό σταθμό.

Παράλληλα εξέφρασε την ανησυχία πως δεν θα έχουν μία δίκαια δίκη στην Ελλάδα και επικαλέστηκε τη συνθήκη για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Επίσης είπε πως σε κάποια Μέσα έχουν διαρρεύσει ονόματα και λοιπά στοιχεία των συλληφθέντων, κάτι που θεωρεί πως θέτει σε κίνδυνο την ασφάλειά τους. «Το θεωρώ απαράδεκτο, αν είχε συμβεί στην Κροατία, θα είχε κινηθεί νομική διαδικασία», σχολίασε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κατέληξε ο 56χρονος που είχε τραυματιστεί μετά από σύγκρουση τριών οχημάτων στην Αθηνών-Σουνίου

Λίβανος: Έξι νεκροί σε ισραηλινό πλήγμα στα νότια

Συνελήφθη η μητέρα του 3χρονου κοριτσιού που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ

Βουλή: Με 151 βουλευτές η απόφαση για εξεταστική επιτροπή για τις υποκλοπές - Αποχώρησαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ

Πώς τα γονίδια επηρεάζουν την επαγγελματική μας πορεία

Χανιά: 3χρονο κοριτσάκι στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα από χτυπήματα - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Final 4: Κυκλοφοριακές αλλαγές στους σταθμούς Θησείο και Φάληρο – Ειδικά δρομολόγια για φιλάθλους

Σοβαρό τροχαίο στην Αθηνών-Σουνίου: 56χρονος δίνει μάχη για τη ζωή του μετά από καραμπόλα τριών αυτοκινήτων

Αναίρεση της αποφυλάκισης του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου εξετάζει ο Άρειος Πάγος

Σοκ στη Βρετανία: Η αστυνομία ερευνά τον πρώην πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλικά αδικήματα – Έκκληση στα θύματα

TAGS: A.E.K.