Η δικογραφία σχηματίστηκε με στοιχεία που περιλαμβάνονται σε τρία έγγραφα της εισαγγελέως Εφετών Αθηνών Βιργινίας Σακελλαροπούλου. Περιέχονται καταγγελίες, μαρτυρίες και επικοινωνίες μέσω κινητών τηλεφώνων.

Όπως αναφέρει η «Δίκη», όταν ολοκληρώσει την έρευνα η Οικονομική Αστυνομία, θα κριθεί αν η εισαγγελική αρχή προχωρήσει σε άρση τηλεφωνικού απορρήτου και άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών των εμπλεκομένων παραγόντων και ποδοσφαιριστών.

Το πλέον εντυπωσιακό στοιχείο της δικογραφίας είναι η μέθοδος που ακολουθούσαν οι ιδιοκτήτες ομάδας της Football League, οι οποίοι στοιχημάτιζαν live με ηλεκτρονικό υπολογιστή (laptop) στον πάγκο της ομάδας τους!

Κατηύθυναν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους σε ήττες με μεγάλα σκορ, τους υποχρέωναν να παραδίδουν τα κινητά τους τηλέφωνα και τους έλεγαν ότι όποιος διαφωνεί, πρέπει να εξέλθει των αποδυτηρίων.

Η έρευνα γίνεται σε βάθος τριετίας.

Πηγή: dikisports.blogspot.com

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η άλωση της Μασσαλίας, η αντίδραση του Παναθηναϊκού και ο γενναίος ΟΦΗ: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ιστορική επιστροφή της Ελλάδας στη 10η θέση της UEFA μετά από 14 χρόνια και 8η στην ευρωπαϊκή συγκομιδή της σεζόν!

Βαθμολογία UEFA: Στη 10η θέση η Ελλάδα - Πώς διαμορφώθηκε η διαφορά από Τσεχία και Πολωνία!

Ο Καρέτσας… ψηφίζει ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία: Οι γρήγορες απαντήσεις σε πέντε διλήμματα

Βαθμολογία UEFA: Η ΑΕΚ έχασε την πρώτη ευκαιρία να φέρει την Ελλάδα στην 10η θέση

Τι υποστήριξαν Βόλος-Πανσερραϊκός για τη «χειραγώγηση» αγώνων: «Ο Σούντγκρεν μίλησε σαν... μεθυσμένος»

Αποθέωσε την Κ19 της ΑΕΚ ο Ηλιόπουλος: «Είστε μάγκες, ελάτε πίσω με ψηλά το κεφάλι για τις επόμενες κατακτήσεις»

Η ΑΕΚ συνεχίζει να γράφει ιστορία καθαρίζοντας τη Σαχτάρ για το πρώτο της τρίποντο στο Youth League

Σαχτάρ Κ19-ΑΕΚ Κ19: Με σπασμένα τα φρένα στην Ελλάδα, η Ένωση ψάχνει το πρώτο της τρίποντο στο Youth League

Τέλος το όνειρο του Μουντιάλ για την Εθνική Γυναικών, που υπέκυψε στην ανωτερότητα της Αγγλίας