Μια ακόμη ηχηρή μεταγραφή που την ισχυροποιεί εν όψει της επιστροφής της στη Super League πραγματοποίησε η ΑΕΚ. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αντρέ Σιμόες είναι οριστικά και αμετάκλητα παίκτης της «Ένωσης», καθώς επήλθε μαζί του συμφωνία.

Ο 25χρονος Πορτογάλος μέσος θα υπογράψει με το νέο έτος, όπως έχει δικαίωμα να πράξει καθώς μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι. Η αρχική συμφωνία αφορά τη μετακόμισή του στην Ελλάδα τον Ιούλιο, ωστόσο δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Σιμόες να ενταχθεί από τον Ιανουάριο στο δυναμικό της ομάδας, εφόσον η Μορεϊρένσε θελήσει να βγάλει κάποια χρήματα από την πώλησή του και δεν προβάλει υπερβολικές απαιτήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, αργά ή γρήγορα, ο Σιμόες θα γίνει παίκτης της ΑΕΚ, που μετά τον Γιάκομπ Γιόχανσον, κάνει και ακόμη σημαντική προσθήκη στο χώρο του κέντρου.

Τον ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται από εξάρι μέχρι και οκτάρι, είχαν στο στόχαστρό τους και ομάδες όπως η Πόρτο, η Μπενφίκα και η Σεβίλλη, πράγμα που δείχνει την αξία του. Φέτος ο Σιμόες έχει 14 συμμετοχές, 2 γκολ και 4 ασίστ με τη Μορεϊρένσε, στην πρώτη του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία της Πορτογαλίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

Super League 2: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των playoffs/playouts

Κάλεσμα Ρούπτσου σε επενδυτές για τον Πανιώνιο: «Όποιος μπορεί να δώσει μεγαλύτερο όραμα, είμαστε εδώ»

Η προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος της Super League 2: Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις

Καλουτσικίδης για την άνοδο της Καλαμάτας: «Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε πετύχει»

Τον… χαβά του ο Ηρακλής, «στα ίσα» Νέστος και Καβάλα για την σωτηρία!

Μυθική νύχτα ανόδου για την Καλαμάτα: Αποθέωση μέχρι τα ξημερώματα για τη «Μαύρη Θύελλα»

Η Καλαμάτα γιορτάζει: Στους δρόμους της πόλης ο κόσμος - Τρέλα για την άνοδο και αποθέωση στην αποστολή!

Τέλος ο Δερμιτζάκης από τον Πανιώνιο: «Ντροπή η εικόνα μας, χαρίσαμε άκοπη άνοδο στην Καλαμάτα»

TAGS: A.E.K.