Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Κέντρικ Ναν για άλλα τρία χρόνια χωρίς NBA out.

Ο Αμερικανός γκαρντ βρέθηκε στο γραφείο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και εκεί σφραγίστηκε η συμφωνία, με τον 29χρονο να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο.

Όπως έγινε γνωστό, μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ δώρισε στον Κέντρικ Ναν ένα πολύτιμο αναμνηστικό, που περιέχει πρωτότυπα φιλμ από την ταινία Scarface, η οποία είναι αγαπημένη και των δύο!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι

Απόντος του Παναθηναϊκού η συνάντηση ΕΟΚ με Big 5 για τη διαιτησία

Το Περιστέρι ανακοίνωσε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό με τον Κολοσσό

Basketnews: «Μικρότερα τα ποσά για το deal Γουόκαπ από όσα αναφέρθηκαν στην Ελλάδα-Πλήρωσε και ο ίδιος»