«Στο υπ.Εθνικής Άμυνας δεν υπάρχουν 2 γραμμές.Υπάρχει μία γραμμή και αυτή είναι του υπουργού Πάνου Καμμένου.Ο κ.Κουβέλης πρέπει να είναι πιο προσεχτικός στις δηλώσεις του» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στο epsilontv.

O κ.Καμμένος καυτηρίασε την δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου,ότι με το τέλος του μνημονίου τον Αύγουστο τελειώνει και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, λέγοντας «ότι είναι ανώμαλη η άποψη του Στέλιου Κούλογλου.Δεν την σέβομαι.Χωρίς εμάς δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Καμμένος.

Για τα ελληνοτουρκικά ο κ.Καμμένος είπε «ότι η Τουρκία ακολουθεί επιθετική πολιτική.Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του τόπου να έχουν την ίδια πολιτική γραμμή για τους 2 στρατιωτικούς».

Ο κ.Καμμένος υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση διαπραγματεύεται να δωθεί παράταση να πάει για το 2020 η μείωση του αφορολόγητου και η μείωση των συντάξεων.Διαφωνώ με την πολιτική του Στουρνάρα για πιστοληπτική γραμμή».

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καιρός: Βροχές, κρύο έως -2 βαθμούς και άνεμοι 7 μποφόρ – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Κηφισός: 68χρονη παρασύρθηκε από μοτοσικλετιστή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. – Τραυματίστηκαν και οι δύο

Πολωνία: Τρεις νεκροί εντοπίστηκαν στο σπίτι του δράστη της επίθεσης στην Κρακοβία

Τραγωδία στον Σαρωνικό: Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα

Ισραήλ: Ο Χέρτζογκ επέλεξε τον Γκάντι Άιζενκοτ, αντίπαλο του Νετανιάχου, για τον σχηματισμό κυβέρνησης

Κρακοβία: Στο όχημά του δράστη εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά

Λασίθι: Ανθρώπινη σορός εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή βόρεια της νήσου Χρυσή

Τουλάχιστον 5 νεκροί από πυροβολισμούς στην Κρακοβία - Συνελήφθη ο δράστης

«Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά»: Αντίδραση της Αθήνας στη δήλωση Φιντάν

Φοροδιαφυγή-μαμούθ με αχυρανθρώπους σε κέντρα - 18 συλλήψεις - Ομολόγησε γνωστός ηθοποιός-μοντέλο