«Ψηφίστε τη συμφωνία για το Σκοπιανό γιατί θα μας δώσουν ανταλλάγματα». Αυτό φαίνεται να υποστηρίχθηκε στην τελευταία κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, σύμφωνα με τον διαγραφέντα Δημήτρη Καμμένο. Όπως χαρακτηριστικά ο ίδιος δήλωσε, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ ειπώθηκς ότι «η συμφωνία για το Σκοπιανό μπήκε στη ζυγαριά με το χρέος και τις συντάξεις».

Ο Δημήτρης Καμμένος, λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, καθώς στήριξε την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, σε συνέντευξή του στον Σκάι, έκανε την αποκάλυψη για τα... ανταλλάγματα που αναφέρθηκε στην ΚΟ ότι θα υπάρξουν από τους δανειστές, αν προχωρήσει η συμφωνία με τα Σκόπια.

Ερωτώμενος ο Δημήτρης Καμμένος αν στην κοινοβουλευτική ομάδα ειπώθηκε «ελάτε να ψηφίσουμε για να μας δώσουν το χρέος» εκείνος απάντησε: «Το χρέος, δεν θα περάσουν οι συντάξεις (σ.σ. οι περικοπές), 30% στον ΕΝΦΙΑ, επιμήκυνση χρέους μέχρι το 2018. Το είπε ο Παπαχριστόπουλος που προφανώς μιλάει με Τσακαλώτο».

Στην ερώτηση αν το υποστήριξε και κάποιος άλλος εκτός από τον κ. Παπαχριστόπουλο, ο Δημήτρης Καμμένος απάντησε: «Εγινε εισήγηση, το υποστήριξε και ο πρόεδρος».




Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λασίθι: Ανθρώπινη σορός εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή βόρεια της νήσου Χρυσή

Τουλάχιστον 5 νεκροί από πυροβολισμούς στην Κρακοβία - Συνελήφθη ο δράστης

«Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά»: Αντίδραση της Αθήνας στη δήλωση Φιντάν

Φοροδιαφυγή-μαμούθ με αχυρανθρώπους σε κέντρα - 18 συλλήψεις - Ομολόγησε γνωστός ηθοποιός-μοντέλο

Θάνατος Μαζωνάκη: Στο επίκεντρο η γυναίκα που προμήθευε τα φάρμακα αναισθησίας

Φιντάν στον ΣΚΑΪ για NAVTEX: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - «Λύθηκε το πρόβλημα»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο λόγω του 43ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθήνας - Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Έτοιμο για απόπλου το ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo από το Ηράκλειο - Εκνευρισμός στην Άγκυρα

«Κουμπαράς» έως €2.400 τον χρόνο για κάθε παιδί - Ποιοι οι δικαιούχοι, πώς λειτουργεί, ποιες εισφορές προστατεύονται

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια στα ορεινά – Πού θα φτάσουν τα 6 μποφόρ