Ο Δημήτρης Δημητρούλιας τόνισε πως οι παίκτες της Πέλιστερ έβρισκαν πάντα τις απαντήσεις στο σκοράρισμα, αισθάνεται υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών του σε κάθε ματς στην Ευρώπη και στάθηκε στον τραυματισμό του Μόγια και στην κακή εμφάνιση του Πλάθα.

Αναλυτικά: «Αξίζουν συγχαρητήρια στην Πέλιστερ για το παιχνίδι που έκανε. Προσπαθούσαμε συνεχώς να βρούμε λύσεις, αλλά η Πέλιστερ είχε τις απαντήσεις. Εμείς ξεκινήσαμε με λάθη, ξέραμε, όμως, πως να παίξουμε, αλλά η αντίπαλός μας έβρισκε συνεχώς τους τρόπους να σκοράρει. Δεχτήκαμε περισσότερα τέρματα από όσα δεχόμαστε συνήθως.

Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, μαχόμαστε, έχουμε καταφέρει πολλά και θα συνεχίσουμε για να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες του κλαμπ. Ο τραυματισμός του Μόγια είναι στο μηρό. Τον στερηθήκαμε σήμερα, αλλά νομίζω ότι δεν θα μείνει έξω περισσότερο από μια εβδομάδα.

Ο Πλάθα πράγματι έκανε ένα κακό παιχνίδι, αλλά είναι ένας αθλητής στον οποίο προσαρμόζουν οι αντίπαλοι το πλάνο τους. Το πρόβλημα δεν ήταν ότι ο Πλάθα ήταν όντως νευρικός, αλλά το ότι στην άμυνα δεχτήκαμε αρκετά γκολ, κάτι που δεν το συνηθίζουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.