Στη Μπάγερν Μονάχου οι μεταγραφές έχουν «κλείσει» φέτος από νωρίς (αποκτήθηκαν οι Ματς Χούμελς και Ρενάτο Σάντσες), ενώ οι μεγάλοι αστέρες της ομάδας βρίσκονται ακόμα σε άδεια, λόγω των έξτρα υποχρεώσεων τους στο Euro 2016. Έτσι, αυτό δίνει την ευκαιρία στον νέο τεχνικό, Κάρλο Αντσελότι, να τεστάρει την κατάσταση αρκετών παικτών του που είτε προέρχονται από τη δεύτερη ομάδα και ψάχνουν τη δική τους στιγμή να ξεχωρίσουν είτε δεν αγωνίζονταν ιδιαίτερα την περσινή σεζόν και θέλουν να αποδείξουν πράγματα.

Αρκετό χρόνο συμμετοχής στα φιλικά παιχνίδια του International Champions Cup, με Μίλαν (28/7), Ίντερ (31/8) και Ρεάλ Μαδρίτης (4/8) προβλέπεται να πάρουν οι Τζούλιαν Γκριν, Χουάν Μπερνάτ και ο νεαρός γκολκίπερ Κρίστιαν Φουχτλ. Από την ομάδα νέων της Μπάγερν, ο 17χρονος Τίμοθι Τίλμαν και ο 18χρονος Μάριο Κρνίτσκι αναμένεται να πάρουν μερικά λεπτά συμμετοχής, ώστε να «ψηθούν» σταδιακά στις συνθήκες της πρώτης ομάδας

Ο Κάρλο Αντσελότι συνηθίζει να δουλεύει με νεαρούς παίκτες και να τους δίνει ευκαιρίες, κάτι που θα επιχειρήσει μεθοδικά να κάνει και στη Μπάγερν από τη φετινή περίοδο.

Επιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube