H ICC ελέγχει μια έκταση 16 στρεμμάτων στη βόρεια Ελλάδα, που προορίζεται για καλλιέργεια, εξαγωγή, διανομή και ανάπτυξη ιατρικής κάνναβης. Η Ελλάδα, στην οποία καταγράφονται πάνω από 300 ημέρες ηλιοφάνειας ανά έτος, αποτελεί ιδανική χώρα για την υπαίθρια καλλιέργεια κάνναβης.

Το δίκτυο διανομής περίπου 35.000 φαρμακείων της ICC σε 16 χώρες θα υποστηρίξει την αναπτυσσόμενη παραγωγική δραστηριότητα της εταιρείας στην Ελλάδα. Η Ελλάδα, μέλος της ΕΕ, θα λειτουργήσει ως το κέντρο παραγωγής και παραγωγής του ICC στη Νότια Ευρώπη.

Η ΕΕ αριθμεί πάνω από 500 εκατ. κατοίκους και η ICC έχει μια μοναδική ευκαιρία να εξυπηρετήσει αυτή την ισχυρή αγορά ανάπτυξης. Ο τομέας των υπηρεσιών και ο τουρισμός αντιπροσωπεύουν το μερίδα του λέοντος στην οικονομική παραγωγή της Ελλάδας, συνεισφέροντας περίπου το 85% του ΑΕΠ.

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΗΠΑ: Παραιτήθηκε εισαγγελέας που επανεξέταζε έρευνες κατά του Τραμπ

Πτήσεις μαθητών με εκπαιδευτικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας

Κυβερνοεπιθέσεις σε ψυγεία: Πάνω από 300 εκτεθειμένα συστήματα στην Ελλάδα

Γαλλία: Τραγικό δυστύχημα με λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν ανήλικοι - Δύο νεκρά παιδιά, 16 τραυματίες

Γαλλία: Τραγικό δυστύχημα με λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν μαθητές - Τουλάχιστον δύο νεκροί

Κλιματική κρίση: Ο θερμότερος Οκτώβριος στην ιστορία – Το 2026 οδεύει προς δεύτερη υπέρβαση του ορίου του 1,5°C

Διεκόπη η δίκη της Ειρήνης Μουρτζούκου - Συνεχίζεται στις 12 Νοεμβρίου

Τραγωδία στη Γαλλία με σχολικό λεωφορείο - Νεκροί και τραυματίες

Χάκαραν τον Άδωνι Γεωργιάδη: Φαίνεται ότι... παρήγγειλε 150 Porsche, 50 Mercedes, 24 καραμπίνες και πιστόλι

Στο Δικαστικό Μέγαρο η Ειρήνη Μουρτζούκου - Υπό αυξημένα μέτρα ασφαλείας η δίκη