Σαφέστατα η επιθετική γραμμή της Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα την φετινή σεζόν κάτι το οποίο γίνεται ακόμα πιο διακριτό από το γεγονός ότι βρίσκεται στο -8 από την Μπαρτσελόνα, αλλά και από ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό. Ο Λιονέλ Μέσι έχει ήδη πετύχει μόνος του τα διπλάσια γκολ από όλους τους επιθετικούς της «βασίλισσας» μαζί.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει πετύχει 12 γκολ στη La Liga, όντας πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, ενώ η επιθετική γραμμής της Ρεάλ μετράει μόλις 6 τέρματα. Γκάρεθ Μπέιλ (2),Καρίμ Μπενζεμά, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπόρχα Μαγιοράλ, και Λούκας Βάσκεθ είναι οι επιθετικοί, οι οποίοι έχουν σκοράρει τη φετινή σεζόν με τους αριθμούς τους να θεωρούνται απογοητευτικοί.

Βέβαια, υπάρχουν δικαιολογίες για την τόσο χαμηλή παραγωγικότητα δεδομένου ότι ο Ρονάλντο έχασε αρκετά παιχνίδια της φετινής σεζόν λόγω της τιμωρίας του στην αρχή της χρονιάς, αλλά και λόγω του τραυματισμού του μετέπειτα, ενώ δεν έχει βρει ακόμα τη φόρμα του.

Επίσης, από τραυματισμούς έχει ταλαιπωρηθεί εκ νέου και ο Γκάρεθ Μπέιλ, καθώς και ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος διανύει το χειρότερο ξεκίνημα του με τη φανέλα της «βασίλισσας» με μόλις 2 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.


Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube