Στο ότι μπήκαν τρομαγμένοι και αγχωμένοι στο γήπεδο στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στην Τουρκία ο Νίκος Δίπλαρος.

Ο γκαρντ της εθνικής τόνισε ότι έπρεπε να βρεθούν συμπαραστάτες του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στην επίθεση και όταν συνέβη αυτό η Ελλάδα κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Αναλυτικά:

«Ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Υπάρχει μεγάλη κούραση, σωματική και ψυχική, αλλά το παλεύαμε κάθε μέρα και φτάσαμε στον τίτλο. Μπήκαμε τρομαγμένοι και αγχωμένοι. Ήταν ο πρώτος μας τελικός, σε αντίθεση με τους Τούρκους που είχαν μια εμπειρία.

Μετά το ημίχρονο με την εμψύχωση του κόουτς ηρεμήσαμε, επιστρέψαμε στο δεύτερο μέρος και πήραμε τη νίκη. Δυστυχώς ή ευτυχώς χρειαζόταν να βοηθήσει κάποιος άλλος εκτός από τον Χαραλαμπόπουλο στο σκορ.

Βοήθησαν ο Μιλεντίγεβιτς, ο Σκουλίδας και ο Παπαγιάννης, ενώ η άμυνα βελτιώθηκε.

Συνεχίζουμε, θα πάμε προετοιμασία με τις ομάδες μας κι εγώ θα συνεχίσω στην ΑΕΚ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κούσης: «Δεν έχει απαντήσει στον ΠΑΟΚ ο Κέβιν Πόρτερ, θέλει ΝΒΑ - Κλίμα ευφορίας στον Άρη, κυριαρχικός Ηρακλής»

Buzzer-beater τρίποντο του Μπάρτλεϊ στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός πίσω από το κέντρο!

Συναγερμός με Μπράουν στην ΑΕΚ: Πρόβλημα στον αχίλλειο - Ενοχλήσεις και με Φλιώνη

Ζέρβας: «Περιμένει κανονικά τον Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός - Δεν καίγεται να τον πουλήσει»

Παναθηναϊκός: Εκτός με ΑΕΚ και οι Γιαμπουσέλε και Σλούκας

ΑΕΚ: Με πέντε ξένους απέναντι στον Παναθηναϊκό

Μαρούσι-Ολυμπιακός: Για το απόλυτο των νικών οι «ερυθρόλευκοι» στο Κλειστό του Αγίου Θωμά

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Με διαφορετική αφετηρία, αλλά με κοινό στόχο την επιστροφή στις εγχώριες νίκες

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»