Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να παραμείνει στον Πανιώνιο και την επόμενη σεζόν ο Νίκος Δίπλαρος, ενώ ανέφερε πως είναι χαρούμενος με τον ρόλο που του έχουν δώσει οι προπονητές του, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά, ο Νίκος Δίπλαρος, μίλησε στην εκπομπή «Οι… Μπάσχετοι» με τον Χρήστο Ρομπόλη και τον Παναγιώτη Κεφαλά για:

Τη νίκη των «κυανέρυθρων» με σκορ 109-106 στην παράταση, απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, με την οποία εξασφάλισαν την παραμονή τους στην Α1: «Μεγάλη νίκη, ειδικά τώρα που φτάνουμε προς το τέλος της σεζόν. Συγχαρητήρια σε όλους, συνεχίζουμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Την επίδοση του Πανιωνίου σε σχέση με την περυσινή σεζόν: «Πέρυσι τέτοια περίοδο φέρναμε παίκτες για να σωθούμε, φέτος σωθήκαμε ουσιαστικά ήδη, έχουμε καλή διαφορά από τους αντιπάλους μας, θα παίζουμε πλέον πιο άνετα και χωρίς το ίδιο άγχος».

Τους συμπαίκτες του, Ντέβιον Μπέρι και Τζόι Ντόρσεϊ: «Είναι σημαντικό που έχουν έρθει στην ομάδα, αν ήμασταν όλοι από την αρχή τα πράγματα θα ήταν ακόμη καλύτερα. Ο Τζόι Ντόρσεϊ είναι τρελός, είναι τρομερό παιδί, πάντα ευχάριστος, όφειλε ένα τόσο καλό παιχνίδι όπως το χθεσινό καθώς μας βοήθησε πολύ, είναι τιμή μας να παίζουμε μαζί του. Είναι ένας καλό συμπαίκτης».

Τον ρόλο που του έχουν δώσει οι προπονητές του: «Είμαι χαρούμενος με τον ρόλο μου στην ομάδα, έχω πάρει ευθύνες είμαι αρχηγός είναι μεγάλη υπόθεση αυτό επειδή ο Πανιώνιος έχει βαριά φανέλα, ευχαριστώ τον Βασίλη Φραγκιά και γενικά τους προπονητές για τον ρόλο που μου έχουν δώσει».

Το αν θα παραμείνει στον Πανιώνιο μετά από το τέλος της σεζόν: «Το συμβόλαιο μου λήγει το καλοκαίρι και όλα είναι ανοικτά, θα συζητήσουμε με την ομάδα έπειτα από το τέλος της σεζόν, δεν ξέρω ακόμα αν θα μείνω».

Την επιθυμία του να έχει συνέχεια νέες προκλήσεις: «Είναι σημαντικό το ότι μεγάλωσα με δυσκολίες στην ζωή μου. Καλώς ή κακώς ήταν δύσκολα τα πράγματα. Αυτό με έχει βοηθήσει να επιβιώνω σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Είναι μάθημα που μου έχει περάσει η οικογένεια μου. Για αυτό έμεινα στον Πανιώνιο. Δεν φοβάμαι τις προκλήσεις, μου αρέσουν. Μου αρέσει να έχω βάρος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube