Όλα… στραβά πήγαν για τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της φετινής Α1! Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και στο ίδιο παιχνίδι «έχασε» με τραυματισμό τον Απόλλωνα Τσόχλα!

Ο 32χρονος γκαρντ αποχώρησε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (φυσικά δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό στη συνέχεια) και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα. Την Κυριακή (11/10) και με την επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Πάντως, με τα μέχρι τώρα στοιχεία ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τσόχλα, στην πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο φετινό Eurocup κόντρα στην Σζολνόκι, που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (14/10, 19:00).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.