Το πρωινό πρόγραμμα τη Δευτέρα στον Άρη στο Δασυγένειο περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης και βελτίωσης φυσικής κατάστασης, ενώ το απογευματινό ασκήσεις τεχνικής και παιχνίδια τακτικής από τον Χερμάν Μπούργος.

Οι Αμπουμπακάρ Καμαρά και Λούμορ Αγκμπενιένου επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη την ίδια μέρα και την Τρίτη θα περάσουν από εργομετρικά και ιατρικά τεστ, όπως και ο Γιακούμπ Μπράμπετς, ο οποίος επέστρεψε αργά το βράδυ της Δευτέρας στη συμπρωτεύουσα.

Την Τρίτη αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη ο Μπαντού Εντιαγέ, ενώ η επιστροφή του Λουίς Πάλμα είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη.

Για την Τρίτη, έχει προγραμματιστεί ξανά διπλή προπόνηση για τους «κίτρινους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την αεράτη ΑΕΚ, το κέρδος του Παναθηναϊκού και το «μπλόκο» στον ΠΑΟΚ

Μάνταλος: «Πήραμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς με επιβλητική νίκη - Χάρηκα περισσότερο το γκολ από την ασίστ»

Λουτσέσκου: «Στο παρελθόν τέτοια παιχνίδια τα χάναμε - Ήταν το χειρότερο ματς από άποψη κόπωσης»

Μουκουντί ο 20ός διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ φέτος

Μπενίτεθ: «Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει πράγματα που θέλουμε - Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο ημίχρονο»

Γκεοργκίεφ: «Ένιωσα καταπληκτικά, άγγιξε το τέλειο η ομάδα»

Νίκολιτς: «Το τελικό σκορ μιλά από μόνο του - Πρέπει να δουλέψουμε για να μην κάνουμε δώρα στον αντίπαλο»

Τσορμπατζόγλου: «Αλλοιώνεται και χειροτερεύει η εικόνα του ΠΑΟΚ»

Μουκουντί: «Δουλέψαμε πολύ αυτήν την εβδομάδα - Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη»

Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε πάθος, να μας γίνει μάθημα η ήττα»

TAGS: Άρης