Το γκολ του Τζέιμι Βάρντι λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα στο «Γκούντισον Παρκ» ήταν αυτό που «σφράγισε» την τέταρτη ήττα της Έβερτον στα πέντε τελευταία της ματς στο αγγλικό πρωτάθλημα και παράλληλα χάρισε τους τρεις πόντους στη Λέστερ.

Το σουτ του Άγγλου επιθετικού με το αριστερό, που κατέληξε στη δεξιά πλευρά της εστίας του Τζόρνταν Πίκφορντ, κι ενώ προηγουμένως ο Ρικάρντο Περέιρα εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Μάικλ Κιν, ήταν ένα από τα λίγα αξιόλογα γεγονότα του πρώτου χρονικά σημερινού (01/01) αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στην Premier League.

Οι «εφοπλιστές» δεν αποδείχθηκαν ιδιαίτερα παραγωγικοί, με το σουτ του Τζόντζο Κένι στο 20ο λεπτό, που σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κάσπερ Σμάιχελ να είναι η πλησιέστερη ευκαιρία τους να σκοράρουν!

Ωστόσο, δικαιούνται να φωνάζουν για μια φάση στο 80', όταν μετά από κεφαλιά του Χάρι Μαγκουάιρ, η μπάλα βρήκε ξεκάθαρα στο χέρι του Κιν αλλά δεν καταλογίστηκε πέναλτι από τον διαιτητή Άτκινσον. Ενώ τρία λεπτά μετά, ο Μαγκουάιρ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία για το 1-1, στέλνοντας την μπάλα πάνω από το τέρμα του Σμάιχελ...

Με αποτέλεσμα οι «αλεπούδες» να πάρουν το «τρίποντο» και να ανέβουν στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας παράλληλα την αντίπαλό τους στην 10η.

Η 21η αγωνιστική:
Τρίτη (01/01)
Έβερτον-Λέστερ 0-1
(58' Βάρντι)

Άρσεναλ-Φούλαμ (17:00)

Κάρντιφ-Τότεναμ (19:30)

Τετάρτη (02/01)
Μπόρνμουθ-Γουότφορντ (21:45)
Τσέλσι-Σαουθάμπτον
Χάντερσφιλντ-Μπέρνλι
Γουέστ Χαμ-Μπράιτον
Γουλβς-Κρίσταλ Πάλας
Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)

Πέμπτη (03/01)
Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ (22:00)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube