Δύο νέα deal «σφράγισε» και επίσημα ο Πανιώνιος.

Οι κυανέρυθροι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Λάζαρου Λάμπρου, ο οποίος θα παίξει δανεικός για 1.5 χρόνο από τον Πανιώνιο, ενώ έκαναν δικό τους και τον Στέφανο Μουκτάρη, με τον Κύπριο στόπερ να εξαργυρώνει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στην Καλλιθέα, παίρνοντας κανονική μεταγραφή.

Η ανακοίνωση για Λάμπρου

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Λάζαρου Λάμπρου. Ο 20χρονος διεθνής με την Εθνική Ελπίδων ποδοσφαιριστής, θα αγωνίζεται με τη φανέλα με το Νο11. Ο Λάζαρος Λάμπρου ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ την φετινή περίοδο αγωνίστηκε στον Ηρακλή. Επαιξε σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος και σε 3 κυπέλλου Ελλάδος».



Η ανακοίνωση για Μουκτάρη

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Στέφανου Μουκτάρη. Ο Κύπριος κεντρικός αμυντικός, θα αγωνίζεται με τη φανέλα με το Νο5. Ο Στέφανος Μουκτάρης αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Καλλιθέας τα δύο τελευταία χρόνια. Την περίοδο 2015-16 αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια πρωταθλήματος σημειώνοντας ένα γκολ, καθώς και σε 3 παιχνίδια κυπέλλου. Την φετινή περίοδο, έπαιξε σε 6 παιχνίδια πρωταθλήματος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας