Ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης θεωρεί τους δύο ποδοσφαιριστές των περυσινών πρωταθλητών Αγγλίας ως τους ιδανικούς αντικαταστάτες των Ρόμπιν φαν Πέρσι, Εμάνουελ Εμενίκε και Μούσα Σο, οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από το κλαμπ, όπως μετέδωσε το τουρκικό Μέσο «DHA».

Σύμφωνα δε με την ίδια πηγή, η «Φενέρ» ενδέχεται μέσα στις προσεχείς ημέρες να καταθέσει επίσημη πρόταση για τους δύο επιθετικούς.

Οι Τούρκοι μάλιστα, έχει γραφτεί (από τη «Mirror») πως βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με τη Λέστερ, όσον αφορά τον Μούσα.

Τόσο ο 30χρονος Άγγλος, όσο και ο 24χρονος Νιγηριανός έχουν συμβόλαιο σε ισχύ με τις «αλεπούδες», τα οποία εκτείνονται αμφότερα μέχρι το καλοκαίρι του 2020.



Πηγή: england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Σερ Άλεξ δεν περιμένει σύντομα πρωτάθλημα από τη Γιουνάιτεντ: «Μπορεί σε 10 χρόνια…»

Έπαιξε σε 17 ομάδες σε 16 χρόνια: Αποσύρθηκε στα 33 του ο Κόκερ

Τζόουνς για Σαλάχ: «Μας ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις του - Είναι ένας νικητής και τον δικαιολογώ»

Ίσακ: «Δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε κακή κατάσταση»

«Έπαιξαν» μπουνιές οπαδοί της Λούτον τη στιγμή που ξεσπούσαν στους ποδοσφαιριστές!

Ο ΜακΤόμινεϊ βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Εύκολη δικαιολογία, δεν φταίει η Γιουνάιτεντ...»!

Γκουαρδιόλα για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι: «Αργά ή γρήγορα, στα 75 ή 76 μου, θα φύγω»

Ο Μαρέσκα διαψεύδει τα περί αντικατάστασης Γκουαρδιόλα στη Σίτι: «Θα είμαι στην Τσέλσι και του χρόνου»

Ρίχνει γέφυρες επιστροφής στην Αγγλία ο Ρούμπεν Νέβες

Ψηλά στη λίστα τεσσάρων μεγάλων της Premier League ο Σεμένιο - Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του