Συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση η Καλλονή και μάλιστα εντυπωσιακά, καθώς η ομάδα της Μυτιλήνης προχώρησε σε διπλό «χτύπημα», αποκτώντας τους Γιάννη Σάββα και Λουσιάν Μπουρντουγιάν.

Ο 32χρονος Ρουμάνος αγωνίζεται ως σέντερ φορ και έχει περάσει από αρκετές ομάδες του ρουμανικού πρωταθλήματος, με κυριότερες τις Ντιναμό Βουκουρεστίου, Βασλούι και Στεάουα Βουκουρεστίου.

Το έταιρο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛΚ, ο Γιάννης Σάββα, είναι 21 ετών Κύπριος και αγωνίζεται ως στόπερ, αλλά μπορεί να βοηθήσει και στη θέση του αμυντικού χαφ. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Κύπρου με τη φανέλα της Καρμιώτισσας.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής:


«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λουσιάν Μπουρντουγιάν (Lucian Burdujan). Ο Ρουμάνος επιθετικός γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου του 1984. Έχει αγωνιστεί με τις Ceahlaul Piatra Neamt, Rapid Bucuresti, Vaslui, Steaua Bucuresti, Chornomorets Odesa, Tavriya Simferopol, Hoverla Uzhhorod ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν η Europa του Γιβραλτάρ. Επίσης, είναι 13 φορές διεθνής με την Εθνική Κ21 της Ρουμανίας. Τον καλωσορίζουμε στην Καλλονή μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Σάββα. Ο Κύπριος αμυντικός προέρχεται από τις ακαδημίες της Πάφου και είναι γεννημένος στις 18 Αυγούστου του 1991. Ο Σάββα αγωνίζεται τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικός χαφ. Την τελευταία σεζόν φόρεσε την φανέλα της Καρμιώτισσας με την οποία πήρε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Super League 2: Μάχες επιβίωσης σε Χανιά, Ηλιούπολη και Χρυσούπολη

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

«Βαριά» καμπάνα στον Κολοβό για την αποβολή του από το ματς με την Καλαμάτα

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»