Δικαστικές περιπέτειες εν όψει για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όπως αποκαλύπτει η El Pais, οι εισαγγελικές αρχές της Μαδρίτης άσκησαν δίωξη σε βάρος του για φοροδιαφυγή. Ο Πορτογάλος σταρ της Ρεάλ φέρεται να απέκρυψε 14,7 εκατ. ευρώ από την εφορία μεταξύ του 2011 και του 2014.

Ο 32χρονος άσος φέρεται να είχε συστήσει μία εταιρεία προκειμένου να «ξεπλένει» μέσω αυτής τα τεράστια έσοδα από την εμπορική εκμετάλλευση της εικόνας του.

Το κατηγορητήριο αναφέρει πως ο Ρονάλντο απέκρυψε 1,39 εκατ. το 2011, 1,66 εκατ. το 2012, 3,2 εκατ. το 2013 και 8,5 εκατ. το 2014. Από τη στιγμή, δε, που το ποσό που δεν δηλώθηκε ξεπερνά τις 120.000 ευρώ το χρόνο, η κατηγορία αφορά απάτη και τιμωρείται με φυλάκιση για ένα ως πέντε έτη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συναγερμός στη Ρεάλ: Έξω για τρεις εβδομάδες ο Εμπαπέ - Χάνει το Σούπερ Καπ

Ατλέτικο Μαδρίτης- Πέθανε ο μακροβιότερος αρχηγός της, Ενρίκε Κολάρ, στα 91 του

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα ο Αραούχο - Το πρώτο βήμα μετά τη μάχη για την ψυχική του υγεία!

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει στο κόλπο για Σλότερμπεκ – Στα 70 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις της Ντόρτμουντ

Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν θέλω να συγκρίνω τον εαυτό μου με κανέναν, θέλω να χτίσω τη δική μου πορεία»

Νικητής στα Globe Soccer Awards για τον παίκτη του 2025 στη La Liga ο Ραφίνια - Σάρωσε τα βραβεία η Μπαρτσελόνα!

Ονειρεύεται Βιτίνια αν αποχωρήσει ο Βινίσιους η Ρεάλ Μαδρίτης

Στηρίζει Αλόνσο ο Λούκας Βάθκεθ: «Έδειξε στη Λεβερκούζεν ότι είναι σπουδαίος, θα το αποδείξει και στη Ρεάλ»

Νέο χειρουργείο για Ίσκο, χάνει και ΠΑΟΚ

Τραγωδία στη Βαλένθια: Σκοτώθηκαν ο προπονητής της ομάδας γυναικών με τα τρία παιδιά του σε ναυτικό δυστύχημα!