Το φετινό καλοκαίρι για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι πολύ μεγάλο. Όχι μόνο από χρονικής απόψεως, αλλά και εξαιτίας των πολλών εκατομμυρίων που θα δαπανήσει η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» για να ικανοποιήσει τα «θέλω» του νέου αφεντικού, Λουίς Φαν Χάαλ.

Άλλωστε αυτό μπορεί αν το καταλάβει κάποιος από τα ποσά που δόθηκαν για τις δύο πρώτες μεταγραφές του συλλόγου.

Για τους Λουκ Σο και Άντερ Ερέρα βγήκαν από τα ταμεία της αγγλικής ομάδας 64 εκατ. λίρες -33 και 31 εκατ. λίρες για τον καθένα αντίστοιχα.

Το συγκεκριμένο ποσό, είναι βέβαια μόνο η αρχή καθώς ο Ολλανδός τεχνικός έχει αποφασίσει να αλλάξει πλήρως το προφίλ της ομάδας και θα πρέπει να περιμένουμε μια… ντουζίνα -παρά κάτι- αποχωρήσεις!

Για την ακρίβεια οι Άγγλοι αναφέρουν πως δέκα ποδοσφαιριστές θα αποχαιρετίσουν το Μάνστεστερ. Ποιοι είναι αυτοί;

Γιανγκ, Ερνάντες, Νάνι, Φελαϊνί, Κλέβερλι, Πάουελ, Μπεμπέ, Άντερσον, Ζαχά και Καγκάουα είναι οι παίκτες που δεν συμβαδίζουν με τη φιλοσοφία του Φαν Χάαλ και θα αποχωρήσουν.

Πλέον το πιο ουσιαστικό είναι να βρεθούν οι αντικαταστάτες, των περισσοτέρων εξ’ αυτών τουλάχιστον.

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!

Η απόλυτη παράνοια: Η Ρότσντεϊλ έβαλε γκολ τίτλου στο 95' αλλά η Γιορκ Σίτι της έκλεψε την άνοδο ισοφαρίζοντας στο 113'!

Κυνηγώντας τη δική της ευρωπαϊκή τύχη, η Φούλαμ προκάλεσε πλήγμα στην Άστον Βίλα

Πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της Λίβερπουλ στο England365: Χάσαμε τίτλους από τη διαιτησία, ποτέ μη λες ποτέ για Κλοπ

Μάντσεστερ Σίτι-Σαουθάμπτον: Πρώτος ημιτελικός στο FA Cup με ξεκάθαρο φαβορί

Πεντάρα σωτηρίας για την αφηνιασμένη Φόρεστ, άφησε Γουέστ Χαμ και Τότεναμ να «καίγονται»!

Σε «κόκκινο διάβολο» θέλει να μετατρέψει τον Βαν ντε Βεν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Φαβορί ο Μαρέσκα για τον πάγκο της Σίτι εάν αποχωρήσει ο Γκουαρδιόλα