Στην επανεξέταση της τακτικής φρούρησης των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, και την ευρύτερη περιοχή, προχωράει η υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στη σκιά της τρομοκρατικής επίθεσης της 6ης Νοεμβρίου από την Επαναστατική Αυτοάμυνα, την τρίτη κατά σειρά.

Το υπουργείο εξετάζει είτε την απομάκρυνση της αστυνομικής διμοιρίας έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, που έχει καταστεί σταθερός στόχος, και την αντικατάσταση της με διαρκείς και επαναλαμβανόμενες εποχούμενες περιπολίες, είτε εξετάζει να παραμείνει η διμοιρία, και να ενισχυθούν γύρω της οι εποχούμενες περιπολίες από ομάδες ΟΠΚΕ (Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας), ΔΙΑΣ και περιπολικών για τη δημιουργία ισχυρού πλέγματος ασφαλείας.

Τα πληρώματα των περιπολικών θα προβαίνουν σε στοχευμένες δράσεις και ελέγχους υπόπτων, ενώ θα τοποθετηθούν αθέατοι αστυνομικοί σε κίνηση και στατικά σημεία για έγκαιρο εντοπισμό υπόπτων και την αποτροπή επιθέσεων.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δύο ώρες πριν από την τρομοκρατική επίθεση στην περιοχή υπήρχε ομάδα ΟΠΚΕ, με δυνατότητα προσέγγισης και καταδίωξης, αλλά διατάχθηκε να πάει στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ για το ντιμπέιτ των υποψηφίων της Κεντροαριστεράς.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προφυλακίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι γιατροί για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη - Τι είπαν στις απολογίες τους

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 16 Σεπτεμβρίου

Υπόθεση Μαζωνάκη: Στον Εισαγγελέα οι δύο γιατροί - Αρνούνται τις κατηγορίες, επιμένουν ότι «Όλα έγιναν νόμιμα»

Ιόνιο: Δύο υδροστρόβιλοι εκδηλώθηκαν διαδοχικά ανοιxτά της Κέρκυρας

Ο πόλεμος εναντίον του Ιράν έχει στοιχίσει 38 δισ. δολάρια στις ΗΠΑ

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Αδιαθεσία αισθάνθηκε η 56χρονη γιατρός- Έσπευσε για τις πρώτες βοήθειες ο σύζυγός της

Υπόθεση Μαζωνάκη: Δεν «έσπασε» μετά από 8 ώρες στον ανακριτή η υπερπασπιστική γραμμή της γιατρού - «Όλα έγιναν νόμιμα»

Μεταξουργείο: Συνελήφθη οδηγός πατινιού που παρέσυρε και εγκατέλειψε μοτοσικλετιστή

Τραμπ για την απόπειρα δολοφονίας στην Πενσιλβάνια: Βρέθηκαν νέα στοιχεία - Ήταν συνωμοσία των Δημοκρατικών

Θύμα κακοποίησης από 4 ετών η 18χρονη μητέρα του βρέφους στα Χανιά – Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»