Όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, ώστε να μην υπάρξει κανένα απρόοπτο και σημειωθούν τα περσινά «παρατράγουδα», λαμβάνει η διοίκηση του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ιβάν Σαββίδης εδώ και καιρό έχω δώσει εντολές στους συνεργάτες του στην ομάδα να κάνουν όλες τις απαραίτητες κινήσεις σε ό,τι αφορά την είσοδο των οπαδών στο γήπεδο, τον έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί από τους σεκιούριτι και φυσικά κατά τη διάρκεια του αγώνα να μην γίνει κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να τιμωρηθεί ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Στο πλαίσιο αυτό, θα τοποθετηθεί προστατευτικό δίχτυ πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ, παρότι έχει δοθεί ξεκάθαρη εντολή να μην περάσει το παραμικρό αντικείμενο που δεν έχει σχέση με τον αγώνα.

Επίσης, αποφασίστηκε τα μέλη της αποστολής της «Ένωσης», που θα καθίσουν στον πάγκο, να συνοδευτούν από άνδρες της ασφάλειας του ΠΑΟΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Γίνεται ξανά αιμοδότης στα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας ο Παναθηναϊκός»

Τσορμπατζόγλου: «Τις επόμενες ημέρες ξεκαθαρίζει η κατάσταση των τραυματιών ενόψει Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Τι έκανε ο Ολυμπιακός στα δύο προηγούμενα ντέρμπι με την ΑΕΚ»

Τσακίρης: «Βάργκα και Ρότα θα είναι στη διάθεση του Νίκολιτς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Χωρίς απρόοπτα η προπόνηση του Άρη - Συνεχίζει θεραπεία ο Γαλανόπουλος

Τσακίρης: «Το μόνο άγχος στην ΑΕΚ είναι οι διεθνείς για να στραφεί σε Ολυμπιακό και Ράγιο»

Νικολακόπουλος: «Το βάρος στους Πορτογάλους στον Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Η σημασία της παρουσίας Πελίστρι και Σφιντέρσκι στο Μουντιάλ για τον Παναθηναϊκό»

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ θα είναι πάντα πρωταγωνίστρια και σύμμαχος της καθαρής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας»

Ταμπόρδα: «Ο αγώνας με τη Ρόμα άλλαξε τα πάντα για μένα στον Παναθηναϊκό»