Παίκτες δοκιμάζει ο Γιάννης Χατζηνικολάου έτσι ώστε αν του κάνουν, να αποκτηθούν και να συμπληρωθεί το ρόστερ. Ο Άρης χρειάζεται ποδοσφαιριστές σε αρκετές θέσεις και έτσι ο Έλληνας τεχνικός βλέπει και εξετάζει περιπτώσεις που μπορεί να τον ενδιαφέρουν.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο Πράβετς για να προπονηθούν με τους «κίτρινους» είναι ο ομογενής Ρόμπερτ Σταμπολζίεφ και ο Παναγιώτης Αχείμαστος. Ο πρώτος, γεννημένος στη Μελβούρνη, αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ ενώ είχε περάσει από τον Παναθηναϊκό. Έχει περάσει από Καβάλα, Ατρόμητο, Προοδευτική, Θρασύβουλο και πέρυσι είχε 24 παιχνίδια στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Ο δεύτερος είναι 22 ετών και είναι δεξί μπακ. Πέρυσι έπαιξε στην Ζενίτ Τσάσλα της 2ης κατηγορίας της Τσεχίας έχοντας 24 συμμετοχές ως βασικός. Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί στον Παναιγιάλειο και στον Τυληκράτη Λευκάδας. Και οι δύο είναι ελεύθεροι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα γκολ από Πιρόλα-Γιαζίτσι και οι υπόλοιπες φάσεις από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Με νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό η πρωτιά θα εξαρτάται αποκλειστικά από τα χέρια της ΑΕΚ»

Δεσύλλας: «Οι ιδιαιτερότητες του ματς με τον ΟΦΗ για τον Παναθηναϊκό - Ερωτηματικό στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Με σοβαρότητα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ Novibet - Δεν ανταποκρίθηκε κανένα χαφ στο ''10''»

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ομάδα μπάσκετ για το Κύπελλο: «Ο τίτλος είναι πράσινος»!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό

Εκνευρισμένος ο Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου, δεν δέχθηκε ερωτήσεις

Πιρόλα: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξή του - Θα δώσουμε τα πάντα για την ανατροπή με Λεβερκούζεν»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να τελειώνουμε νωρίτερα τη δουλειά και να μην δίνουμε δικαιώματα στον αντίπαλο»

Κέρκεζ: «Μας περιμένουν μεγάλες μάχες σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν»

TAGS: Άρης