Ο πατέρας του έγραψε χρυσή ιστορία με τη Ferrari. Φαίνεται, όμως, πως και ο γιος είναι έτοιμος να αρχίσει τη δική του πορεία με τη «σκουντερία».

Η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε πως ο Μικ Σουμάχερ, γιος του θρυλικού Μίχαελ, θα τρέξει με το μονοθέσιο της Ferrari (SF90) στις δοκιμές που θα γίνουν την επόμενη Τρίτη στο Μπαχρέιν, αμέσως μετά το αραβικό Grand Prix.

Ο 20χρονος πιλότος οδηγεί στη Formula 2 και ανήκει στην ακαδημία οδηγών της Ferrari, που τελευταία χρόνια «τροφοδοτεί»
συχνά με πιλότους την πρώτη ομάδα και όχι μόνο. Μάλιστα ο Μικ Σουμάχερ θα οδηγήσει και την Τετάρτη, αλλά με την Alfa Romeo Racing.

«Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να ευχαριστήσω τον Φρανκ Φεράρι για αυτή την ευκαιρία. Ανυπομονώ και ξέρω πως θα είναι μια φοβερή εμπειρία», δήλωσε ο Μικ Σουμάχερ.

Ο Μίχαελ Σουμάχερ, επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, είναι εδώ και σχεδόν πεντέμισι χρόνια καθηλωμένος και απομακρυσμένος από τα φώτα, μετά από ένα πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χάμιλτον: «Ήταν μια δύσκολη σεζόν, αλλά ξέρω ότι έχουμε καλύτερες στιγμές μπροστά μας με τη Ferrari»

Νόρις: Δεν έβγαλε το κράνος του για αρκετή ώρα καθώς είχε πλαντάξει στο κλάμα!

Συγκινημένος Νόρις: «Νόμιζα ότι δεν θα κλάψω αλλά έκλαψα, τώρα καταλαβαίνω πώς αισθάνεται ο Μαξ»

Πανηγύρισε με «donuts» την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Λάντο Νόρις!

Η «χρυσή βίβλος» των παγκόσμιων πρωταθλητών της Formula 1: Πρώτος τίτλος για Νόρις

Ο Φερστάπεν έψαξε νέο θαύμα, αλλά ο Παγκόσμιος Νόρις έγραψε ιστορία στη Formula 1!

Ποινή στον Τσουνόντα που «πέταξε» εκτός πίστας τον Νόρις

Η Άνα Ντε Άρμας στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι-Η συνάντηση με τον Χάμιλτον

GP Άμπου Ντάμπι: Νόρις, Φερστάπεν και Πιάστρι κυνηγούν τον τίτλο που τους περιμένει στην... καρό σημαία!

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω πώς νιώθω»: Απαρηγόρητος ο Χάμιλτον μετά τον τρίτο σερί αποκλεισμό του από το Q1!