Στο ματς με τον Βόλο έχουν στρέψει την προσοχή τους άπαντες στον Παναθηναϊκό.


Οι πράσινοι θα έχουν ξανά απουσίες, αφού πλην του Κουρμπέλη και του Σαβιέρ, εκτός θα είναι οι τιμωρημένοι Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος.

Ο Λάζλο Μπόλονι κάνει διάφορες σκέψεις για να καλύψει τα κενά. Ο Ρουμάνος δοκίμασε τον Βέλεθ στα στόπερ και τον Χατζηθεοδωρίδη στα χαφ, αφού ως γνωστόν δε θα παίξει ούτε ο Γιάννης Μπουζούκης που σήμερα χτύπησε και έχει μια κάκωση έσω πλαγίου.

Ο 67χρονος δοκίμασε, επίσης, τον Βιγιαφάνιες δίπλα στον Μαουρίσιο στη μεσαία γραμμή, με τον Αργεντινό σε πιο ελεύθερο και δημιουργικό ρόλο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πειθαρχική δίωξη της ΕΠΟ στην ΠΑΕ Άρης

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει πλέον βρει διαφορετικά μοτίβα και φτάνει στις νίκες»

Το νέο, κορυφαίο app της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι το μέλλον της ψηφιακής εμπειρίας των φιλάθλων!

Δεσύλλας: «Η σημασία της παρουσίας του Αλαφούζου στη σημερινή προπόνηση - Ο Ραστόντερ έχει ήδη 4 γκολ»

Άμεση επιστροφή στη δουλειά και προετοιμασία για την ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό

Στο προπονητικό του Παναθηναϊκού ο Αλαφούζος, είχε συνομιλίες με Νίστρουπ, Κοτσόλη και παίκτες

Τσανάκας: «Πάλι σοβαρός ο Ολυμπιακός, νικάει και από… συνήθεια - Είχε το θράσος που χρειάζεται ο Τουφάκης»

Κετσετζόγλου: «Βλέπω μια αυταρέσκεια στην ΑΕΚ φέτος - Θα έρθουν και άλλες… φάπες με τέτοια νοοτροπία»

Άρης: Συναγερμός για Μπρούμα – Φόβοι για θλάση, δύσκολα προλαβαίνει τον Λεβαδειακό

Μπανζά: Τρία στα τρία και γκολ με το «καλημέρα» ως βασικός στον ΠΑΟΚ