Σε τρεις προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία το βράδυ της Τρίτης για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έχουν προσαχθεί τρία άτομα. Οι προσαχθέντες εξετάζονται από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και ερευνάται η εμπλοκή τους στην αιματηρή επίθεση.

Η αστυνομία έχει στα χέρια της υλικό από κάμερες ασφαλείας, το οποίο εξετάζεται καρέ-καρέ.

Από συνδυασμό μαχαιριάς και κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων ο θάνατος του 19χρονου

Από συνδυασμό βαρύτατων κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων -απόρροια πολλαπλών χτυπημάτων που δέχθηκε- και τη μαχαιριά που δέχθηκε στον μηρό προήλθε ο θάνατος του 19χρονου.

Σύμφωνα με το voria.gr, το ιατροδικαστικό πόρισμα αναφέρει ότι ο 19χρονος έφερε στα κάτω άκρα τραύματα από ίσο και τέμνον όργανο, τα οποία του προκάλεσαν ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ έφερε σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι από πολύ ισχυρά χτυπήματα που δέχθηκε. Κατά το ίδιο μέσο, ο 19χρονος έχασε σύντομα τις αισθήσεις του και ξεψύχησε λίγα λεπτά μετά την επίθεση, που αποδίδεται σε οπαδικά κίνητρα.

Βρέθηκε το δρεπάνι της δολοφονικής επίθεσης

Νωρίτερα, εντοπίστηκε το δρεπάνι της δολοφονικής επίθεσης εις βάρος του 19χρονου. Το όπλο εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος, πεταμένο στον δρόμο, πλάι σε απορρίμματα.

Το δρεπάνι εντοπίστηκε αρχικά από περίοικους, οι οποίοι ακολούθως ειδοποίησαν την Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday, το δρεπάνι έχει παραδοθεί στα εγκληματολογικά της ΕΛ.ΑΣ για εξέταση, ενώ τον 19χρονο τον αναγνώρισε ο θείος του, ο οποίος είπε ότι «το παιδί δεν είχε καμία σχέση με τα οπαδικά».

Μητσοτάκης: Να δοθεί προτεραιότητα στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη

Τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια της συνομιλίας με βουλευτές που είχε στο περιθώριο της συνάντησης με στελέχη της ΝΔ και τοπικούς παράγοντες στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας.

Ο κ. Μητσοτάκης επικοινώνησε με την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ζήτησε να δοθεί προτεραιότητα στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η δολοφονία, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, έγινε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα στην οδό Θεοδ. Γαζή κοντά στο γήπεδο του Άρη.

Οι δράστες φαίνεται πως επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα όταν πλησίασαν την παρέα των νεαρών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τους ρώτησαν για τις οπαδικές τους προτιμήσεις πριν εξαπολύσουν την επίθεση.

Εκτός από τον 19χρονο που έπεσε νεκρός, τραυματίστηκαν δύο φίλοι του, ένας ακόμη 19χρονος κι ένας 20χρονος που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλεύονται.

Πηγή: kathimerini.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα 212 ζώα στη Θέρμη – Ελεύθερη αφέθηκε η 54χρονη

Pizza Fan: Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους 23 συλληφθέντες - Ποιες είναι οι κατηγορίες

Κένυα: Φόβοι για εγκλωβισμένους από κατάρρευση πολυώροφου κτιρίου στο Ναϊρόμπι

Υπόθεση Marfin: Απολογήθηκε συμπληρωματικά και ο 3ος κατηγορούμενος - Αρνήθηκε την εμπλοκή του

Υπόθεση Marfin: Στη φυλακή επέστρεψε και ο 3ος κατηγορούμενος μετά τη απολογία του

Αθήνα: Ύποπτο αντικείμενο στην οδό Σισίνη – Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ στο σημείο

Συνελήφθη 43χρονος μετά από καταδίωξη στην Παλλήνη - Επιχείρησε να εμβολίσει μηχανές της ΔΙΑΣ

Διεκόπη για τις 27 Νοεμβρίου η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Στο πλευρό της οικογένειας του Άλκη Καμπανού οι γονείς του Γιώργου Λυγγερίδη

Η Βρετανία εκδίδει οδηγία ετοιμότητας για πόλεμο και μπλακ άουτ: «Να έχετε νερό, τρόφιμα και μετρητά για 3 μέρες»

TAGS: Άρης