Νέα δεδομένα έρχονται στην επιφάνεια για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε η δημόσια τηλεόραση, οι συλληφθέντες για την υπόθεση δείχνουν ως δράστη του εγκλήματος έναν 21χρονο Έλληνα.

Δεν πρόκειται για σεσημασμένο και δεν υπήρχαν στη βάση της αστυνομίας τα αποτυπώματά του, καθώς με εισαγγελική παραγγελία λαμβάνονται dna και αποτυπώματα για τη διασταύρωση με τα ευρήματα πάνω στο όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία.

Επιπλέον χθες κατασχέθηκε και δεύτερο όχημα, το οποίο ανήκει στον πατέρα ενός εκ των συλληφθέντων. Σχετικά με τους δυο που διαφεύγουν, ο ένας ηλικίας 25 ετών εκτιμάται ότι βρίσκεται στην Αθήνα.

Τι ισχυρίζονται οι κατηγορούμενοι

Στον ανακριτή απολογείται σήμερα ο 23χρονος ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη, ενώ σε άλλες 8 συλλήψεις προχώρησε την Κυριακή το βράδυ η αστυνομία μετά την ταυτοποίηση άλλων δέκα προσώπων για την υπόθεση. Με εντάλματα σύλληψης αναζητούνται άλλα 2 άτομα, μεταξύ αυτών και ο 20χρονος που έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Κάποιοι από τους συλληφθέντες και συγκεκριμένα τρεις στον αριθμό παραδέχονται ότι ήταν στο περιστατικό της δολοφονικής επίθεσης, αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο Skai.gr.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως από τα εννέα άτομα που συνελήφθησαν συνολικά για την υπόθεση (μαζί με την αρχική σύλληψη του 23χρονου) οι δύο είναι αλβανικής καταγωγής και οι υπόλοιποι Έλληνες, ηλικίας 19 έως 23 ετών. Επιπλέον, οι τέσσερις εκ των εννέα είναι σεσημασμένοι.

Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης αναζητεί δύο ακόμη πρόσωπα για εμπλοκή στην υπόθεση. Σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται και ο 20χρονος Αλβανός ο οποίος φέρεται να έχει διαφύγει στην πατρίδα του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιταλία: Δολοφόνησε τον γείτονά του, ο οποίος προσπαθούσε να του γκρεμίσει το σπίτι με εκσκαφέα

Γκίλφοϊλ: Ζωτικής σημασίας για τις σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ η Βόρεια Ελλάδα

Τι μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο deal «μαμούθ» μεταξύ Netflix και Warner - Ο ρόλος του Τραμπ και της Paramount

Μάρκο Ρούμπιο: «Το πρόστιμο της ΕΕ στην πλατφόρμα Χ συνιστά επίθεση στον αμερικανικό λαό»

Μπλόκα αγροτών: Σοβαρά επεισόδια με δακρυγόνα και συγκρούσεις στα «πράσινα φανάρια» πριν το αεροδρόμιο Μακεδονία

Κομισιόν: Πρόστιμο 120 εκατ. ευρώ στο X για το «μπλε σήμα» και παραπλανητικές διαφημίσεις

Επιθεώρηση Εργασίας: Τι ισχύει για το δώρο Χριστουγέννων στους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα

ΓΣΕΕ: Τι ισχύει για τους εργαζόμενους που δεν μπορούν να πάνε στην εργασία τους λόγω κακοκαιρίας

Επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου ΕΜΥ: Συνεχίζεται ως το μεσημέρι του Σαββάτου ο Byron

Καρυστιανού: Ένα κίνημα πολιτών θα φέρει τη λύση στην Ελλάδα, δεν ξέρω όμως αν θα βγω μπροστά

TAGS: Άρης