Στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης απολογείται σήμερα ο 22χρονος, 12ος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου, στην περιοχή Χαριλάου.

Ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου που εμπλέκεται στο φονικό επεισόδιο, είχε παραδοθεί την περασμένη Δευτέρα στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και έκτοτε παραμένει υπό κράτηση. Ο ίδιος φέρεται να αρνείται την ουσιαστική συμμετοχή του στο άγριο έγκλημα, υποστηρίζοντας ότι δεν εγκατέλειψε το όχημα και πως δεν γνώριζε ούτε για τον οπλισμό που μετέφεραν οι υπόλοιποι συγκατηγορούμενοί του, ούτε για την επικείμενη επίθεση.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία και για οπλοκατοχή, επειδή στο αυτοκίνητό του είχε βρεθεί ένας σουγιάς. Γι' αυτό τον λόγο αναμένεται να δικαστεί επίσης, σήμερα, με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί ότι για την υπόθεση της δολοφονίας του άτυχου φοιτητή έχουν προφυλακιστεί ήδη 11 κατηγορούμενοι.



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκίλφοϊλ: Ζωτικής σημασίας για τις σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ η Βόρεια Ελλάδα

Τι μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο deal «μαμούθ» μεταξύ Netflix και Warner - Ο ρόλος του Τραμπ και της Paramount

Μάρκο Ρούμπιο: «Το πρόστιμο της ΕΕ στην πλατφόρμα Χ συνιστά επίθεση στον αμερικανικό λαό»

Μπλόκα αγροτών: Σοβαρά επεισόδια με δακρυγόνα και συγκρούσεις στα «πράσινα φανάρια» πριν το αεροδρόμιο Μακεδονία

Κομισιόν: Πρόστιμο 120 εκατ. ευρώ στο X για το «μπλε σήμα» και παραπλανητικές διαφημίσεις

Επιθεώρηση Εργασίας: Τι ισχύει για το δώρο Χριστουγέννων στους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα

ΓΣΕΕ: Τι ισχύει για τους εργαζόμενους που δεν μπορούν να πάνε στην εργασία τους λόγω κακοκαιρίας

Επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου ΕΜΥ: Συνεχίζεται ως το μεσημέρι του Σαββάτου ο Byron

Καρυστιανού: Ένα κίνημα πολιτών θα φέρει τη λύση στην Ελλάδα, δεν ξέρω όμως αν θα βγω μπροστά

Ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του στην Αλεξανδρούπολη