Ο συνδυασμός των κακώσεων στα κάτω άκρα μαζί με τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη, επέφεραν το θάνατο στον 19χρονο Άλκη την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η ειδική Ιατροδικαστής, Λήδα Κοβάτση, επισήμανε ότι ο 19χρονος «κατέληξε πολύ σύντομα», καθώς «ο συνδυασμός των κακώσεων δεν άφηνε περιθώρια για τη διάσωση του».

«Σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για ένα τραύμα», είπε, προσθέτοντας ότι εναντίον του υπήρξαν πολλά χτυπήματα, ωστόσο δεν γνωστοποίησε περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς -όπως είπε- «δεν πρέπει να δώσουμε κρίσιμες πληροφορίες που ενδεχομένως να επηρεάσουν τις καταθέσεις».

Ερωτηθείσα, εάν ήταν στοχευμένα, είπε: «Δεν είναι εύκολο να σκοτώσεις έναν νέο άνδρα, πρέπει να ξέρεις τι κάνεις. Πρόκειται περί στοχευμένων χτυπημάτων από άτομα που ήξεραν πού να χτυπήσουν για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και το πέτυχαν».

Η ίδια υπογράμμισε ότι «τα αμυντικά τραύματα ήταν εμφανή, το παιδί αντιστάθηκε, προσπάθησε να αμυνθεί αλλά δεν τα κατάφερε – είναι αρκετά τα αμυντικά τραύματα που προκλήθηκαν ενώ προσπαθούσε να προστατεύσει ευάλωτα σημεία του σώματος, όπως είναι η κεφαλή για παράδειγμα».

«Δυστυχώς η Θεσσαλονίκη αλλάζει, έχουμε έξαρση της εγκληματικότητας, είχαμε κι ένα άλλο συμβάν εξίσου προβληματικό, όπου τραυματίστηκε ένα 14χρονο αγόρι. Το κυνήγησε ομάδα ατόμων για περισσότερα από 500 μέτρα, το έσωσε το προσωπικό φύλαξης ενός ξενοδοχείου ενώ τον χτυπούσαν. Ήταν υπόθεση χουλιγκανισμού», αποκάλυψε η κ. Κοβάτση. «Πιστεύω ότι πρόκειται για καθαρή τύχη, αφορούσε σε τι ομάδα ήταν», πρόσθεσε.



Πηγή: Η Καθημερινή

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι για την διπλή δολοφονία γυναικών στη Μενεμένη

Ρουβίκωνας: Συγγνώμη λάθος για την επίθεση - «Η εταιρεία θα αποζημιωθεί»

Έβρος: Διακοπή των μαθημάτων σε σχολικές μονάδες λόγω επιδείνωσης του καιρού

Ομόνοια: «Χειροπέδες» σε 38χρονο που είχε πάνω του «σιρόπι του βιασμού»

ΕΛ.ΑΣ: Έξι νεκροί και 480 τραυματίες σε 433 τροχαία τον Ιανουάριο στην Αττική

Μητσοτάκης: «Πρόθεσή μας μια γενναία και τολμηρή Συνταγματική Αναθεώρηση» - Τι αλλαγές προτείνει

Σημαντικό βήμα για την εκεχειρία στη Γάζα: Άνοιξε το πέρασμα της Ράφα

Κακοκαιρία στη Χίο: Νεκρός χειμερινός κολυμβητής και πτώση τεράστιου βράχου στην εθνική οδό του νησιού

Βιολάντα: Νέος κύκλος ερευνών για τα αίτια της φονικής έκρηξης – Πότε ξεκινά

Εμφάνιση... τεσσάρων φεγγαριών στην Αγία Πετρούπολη: Τι είναι το σπάνιο φαινόμενο της «Παρασελήνης»