Συνεχίζεται σήμερα η αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Η διαδικασία, που ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη και διεκόπη ύστερα από έξι ώρες αγόρευσης, αναμένεται μακρά καθώς όπως ανέφερε η εισαγγελική λειτουργός, μέχρι στιγμής έχει ολοκληρώσει το 1/3 της πρότασής της.

Η ίδια «έδειξε» ενοχή και για τους 12 κατηγορούμενους, τονίζοντας ότι «για τον θάνατο του Άλκη φταίνε όλοι, ανάλογα με τη συμμετοχή τους». Χαρακτήρισε την άγρια οπαδική επίθεση οργανωμένη και προσχεδιασμένη και, μάλιστα, με ανθρωποκτόνο δόλο.

«Πήγαν αρματωμένοι σαν αστακοί, μαυροντυμένοι για να μοιάζουν με τον θάνατο», είπε η εισαγγελέας Κυριακή Κλιάμπα, με τους δράστες να ενεργούν ως «καλοί και πειθαρχημένοι στρατιώτες, ορμώμενοι από πάθη, φανατισμό και μίσος».

«Εάν υπήρχε ίχνος ανθρωπιάς θα είχαν επιδείξει έλεος ή μετάνοια. Συνέχισαν, όμως, μέχρι το τελευταίο κλάσμα του δευτερολέπτου, με λυσσαλέο μίσος και σκοπό την αφαίρεση ζωής. Αρκεί να πάρουν εκδίκηση για την ικανοποίηση του "εγώ" τους», ανέφερε -μεταξύ άλλων- η κ. Κλιάμπα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκίλφοϊλ: Ζωτικής σημασίας για τις σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ η Βόρεια Ελλάδα

Τι μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο deal «μαμούθ» μεταξύ Netflix και Warner - Ο ρόλος του Τραμπ και της Paramount

Μάρκο Ρούμπιο: «Το πρόστιμο της ΕΕ στην πλατφόρμα Χ συνιστά επίθεση στον αμερικανικό λαό»

Μπλόκα αγροτών: Σοβαρά επεισόδια με δακρυγόνα και συγκρούσεις στα «πράσινα φανάρια» πριν το αεροδρόμιο Μακεδονία

Κομισιόν: Πρόστιμο 120 εκατ. ευρώ στο X για το «μπλε σήμα» και παραπλανητικές διαφημίσεις

Επιθεώρηση Εργασίας: Τι ισχύει για το δώρο Χριστουγέννων στους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα

ΓΣΕΕ: Τι ισχύει για τους εργαζόμενους που δεν μπορούν να πάνε στην εργασία τους λόγω κακοκαιρίας

Επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου ΕΜΥ: Συνεχίζεται ως το μεσημέρι του Σαββάτου ο Byron

Καρυστιανού: Ένα κίνημα πολιτών θα φέρει τη λύση στην Ελλάδα, δεν ξέρω όμως αν θα βγω μπροστά

Ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του στην Αλεξανδρούπολη