Μόλις 11 χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ (από τους 102 που είχαν συλληφθεί αρχικά) παραμένουν στη φυλακή για τα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

Όπως έγινε γνωστό από την κροατική πρεσβεία, αποφυλακίστηκαν άλλοι 16 εκ των συλληφθέντων για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσούρης.

Έτσι ο αριθμός των αποφυλακισθέντων (για τους οποίους πληρώθηκε εγγύηση 1.000 ευρώ ανά οπαδό είτε από την πρεσβεία, είτε από τους δικηγόρους τους) έφτασε τους 91 από τους 95 που κατέθεσαν σχετικά αιτήματα.

Σημειώνεται ότι η έρευνα για τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ δεν έχει αποφέρει ακόμα στοιχεία για τον δράστη.

Όσο για τους Κροάτες χούλιγκαν, βαρύνονται με 11 κατηγορίες, αλλά όχι με αυτή της ανθρωποκτονίας, κάτι που εξηγεί γιατί έγιναν δεκτά τόσα πολλά αιτήματα αποφυλάκισης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ισπανία: Τουλάχιστον 1.000 θάνατοι λόγω καύσωνα τον Ιούνη-Το α' εξάμηνο του 2026 «το πιο ζεστό που έχει καταγραφεί ποτέ»

Γεραπετρίτης: Τα ήρεμα νερά δεν είναι αυτοσκοπός – Όλες οι κυβερνήσεις συζητούσαν με την Τουρκία

Εισαγγελική έρευνα για τα αίτια της κατάρρευσης της πολυκατοικίας στα Πετράλωνα - Ελεύθεροι οι πέντε

Ωραιόκαστρο: Εν αναμονή της ταυτοποίησης της δεύτερης σορού - Φόβοι ότι ανήκει στον 12χρονο γιο του 65χρονου

Πέντε τραυματίες από τα γκαζάκια σε σπίτια στελεχών της ΝΔ, μια γυναίκα στη ΜΕΘ

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Ωραιόκαστρο: Εν αναμονή της ταυτοποίησης της δεύτερης σορού -Φόβοι ότι ανήκει στον 12χρονο γιο του 65χρονου

Πενταώροφη πολυτελής πολυκατοικία κατασκευαζόταν δίπλα σε εκείνη που κατέρρευσε στα Πετράλωνα

Πέθανε ο ηθοποιός Μιχάλης Μόσιος, ο γνωστός σε όλους μας ως «Ταμτάκος»

Σεισμοί στη Βενεζουέλα: Οι νεκροί πλησιάζουν τους 2.000 - Αντιμέτωποι με επιδημίες και λιμό οι επιζώντες

TAGS: A.E.K.