Σε δίκη παραπέμπεται ο φυσικός αυτουργός για την δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη στα επεισόδια που έγιναν στο Ρέντη στο περιβάλλοντα χώρο του κλειστου γηπέδου.

Αυτή την πληροφορία μεταφέρει σήμερα η ιστοσελίδα dikografies.blogspot.com

Αναλυτικά αναφέρει…

Σε δίκη ο 18χρονος, για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά παραπέμπεται να δικαστεί κατηγορούμενος, για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη ο 18χρονος οπαδός του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε συλληφθεί πρώτος, καθώς είχε ομολογήσει ότι έριξε μία από τις τρεις ναυτικές φωτοβολίδες, που έκοψε το νήμα της ζωής του αστυνομικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βούλευμα υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση, που επίσης ήταν παραπεμπτική για το 18χρονο. Στο υλικό της δικογραφίας, για το 18χρονο περιλαμβάνονται μαρτυρίες, που περιγράφουν πως πέταξε τη φονική φωτοβολίδα στον αστυνομικό.

Η υπόθεση για το 18χρονο διαχωρίστηκε από τη μεγάλη δικογραφία με τους 172 κατηγορούμενους, για εγκληματική οργάνωση, στην οποία περιλαμβάνονται ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μόραλης, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς, ο επίσης Αντιπρόεδρος Δημήτρης Αγραφιώτης και ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης.

Και οι πέντε έχουν λάβει προθεσμία από τον ανακριτή κ. Τζιούβα και απολογούνται από τις 10 μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου, για χρηματοδότηση εγκληματικής οργάνωσης και υποκίνηση αθλητικής βίας.

Η δικογραφία για τη δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη, με κατηγορούμενο το 18χρονο, ο οποίος είναι προφυλακισμένος, διαχωρίστηκε από τη μεγάλη δικογραφία της εγκληματικής οργάνωσης, γιά να μην παρέλθει το 18μηνο και αποφυλακιστεί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γερμανία: Απαγόρευσαν την είσοδο σε όποιον δεν μιλά γερμανικά σε παραλία της λίμνης Χάλε

Φωτιά σε εργοστάσιο με πλαστικά και χαρτιά στο Αιγάλεω

Μητσοτάκης για Κτηματολόγιο: Επιλύθηκε μια εκκρεμότητα 200 ετών - Είναι ίσως η πιο εμβληματική μεταρρύθμιση

ΑΑΔΕ: Εντόπισε κατασκευαστική με τζίρο… 3 ευρώ - Μαύρο χρήμα άνω των €3 εκατ. μαζί με μεσιτικό γραφείο

Ξαγρυπνά ο σύντροφός σου; Ούτε εσύ κοιμάσαι καλά

Δημοσκόπηση Interview: Άνοδος για ΝΔ, πτώση για Καρυστιανού - Εδραιώνεται στη 2η θέση ο Τσίπρας

Χρυσοχοΐδης: «Σε λίγες ημέρες θα λειτουργούν οι 300 κάμερες που θα καταγράφουν τις παραβάσεις κόκκινου»

Θεσσαλονίκη: «Τσαντάκιας» επιτέθηκε σε 76χρονη στην Ανάληψη

Ομάδα ατόμων έγραψε συνθήματα με μπογιά έξω του σπίτι του Νίκου Χαρδαλιά

Καύσωνας στην Ευρώπη: Ρεκόρ θερμοκρασιών στο Ηνωμένο Βασίλειο - Κόκκινος συναγερμός στη Γαλλία με 18 νεκρούς