Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα όλοι οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 43χρονου Πολωνού καθηγητή, που έγινε στις 4 Ιουλίου στην Αγία Παρασκευή.

Η πρώην σύζυγος του θύματος κατηγορείται ως ηθική αυτουργός για τη δολοφονία του και ο νυν σύντροφός της ως ο δράστης της ανθρωποκτονίας.

Παράλληλα, 3 ακόμα άτομα, δύο αλβανικής καταγωγής και ένας βουλγαρικής φέρεται να βοήθησαν τον δράστη και κατηγορούνται για συνέργεια. Αυτοί, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, μετέφεραν τον δράστη στον τόπο του εγκλήματος και φέρεται να του έδωσαν το όπλο.

Οι τέσσερις άνδρες φέρεται να έχουν ομολογήσει στις Αρχές και να έχουν περιγράψει τον ρόλο που είχαν ο καθένας στην εκτέλεση του εγκλήματος, ωστόσο η πρώην σύζυγος του καθηγητή φέρεται να αρνείται ακόμα τις κατηγορίες, αν και σε βάρος της υπάρχουν σημαντικά στοιχεία.

Στο ερώτημα γιατί δολοφονήθηκε ο 43χρονος, πληροφορίες αναφέρουν πως όλα ξεκίνησαν μετά από απόφαση δικαστηρίου που επέτρεπε στον καθηγητή να παίρνει τα δύο παιδιά του στο εξωτερικό.

Η πρώην σύζυγος φέρεται να συζητούσε με τον σύντροφό της τρόπο να δώσουν λύση στο ζήτημα, ενώ προκύπτει πως μεταξύ τους εκτός από την επιμέλεια των παιδιών, τους χώριζε και μία διαμάχη για οικονομικές διαφορές που είχαν από δύο εταιρείες που είχαν στήσει μαζί στην Αμερική, όταν ήταν ζευγάρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο 43χρονος βρέθηκε νεκρός λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Παρασκευής της 4ης Ιουλίου στην οδό Ειρήνης στην Αγία Παρασκευή, με τραύματα από σφαίρες στο θώρακα και το λαιμό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο δράστης, που προκύπτει πως είναι ο νυν σύντροφος της πρώην συζύγου του 43χρονου, φορώντσς χειρουργική μάσκα, πλησίασε πεζός τον 43χρονο και τον πυροβόλησε. Οι αστυνομικοί συνέλλεξαν 5 κάλυκες από το τόπο του εγκλήματος.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Δεν βρέθηκαν DNA, ίχνη πυρίτιδας ή αίμα στα ρούχα του 65χρονου

Θεσσαλονίκη: Εξαγοράσιμη ποινή 18 μηνών στον 63χρονο που παρενόχλησε 8χρονη στο άλσος Συκεών

Θλίψη στην Πάτρα: Κατέληξε νήπιο στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε δύο νεαρά αδέλφια για την αρπαγή του 25χρονου – Πώς έγινε η απόπειρα απαγωγής

Hellenic Train: Προσωρινές τροποποιήσεις δρομολογίων στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη από 22 έως και 24 Ιουνίου

Το δυτικό αέτωμα του Παρθενώνα συμπληρώνεται μετά από 220 χρόνια - Απομακρύνθηκαν τα ικριώματα

Οι άνδρες πιέζονται οικονομικά και δεν νιώθουν πια «κουβαλητές»

Στις 2 Ιουλίου θα συνεχιστεί η δίκη Λιγνάδη - Απορρίφθηκε το αίτημα για διορισμό ψυχολόγου

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με τραυματία - Συνελήφθη 45χρονος με μέθη

Θανατηφόρα παράσυρση 42χρονου πεζού στο Ηράκλειο