Λάθη και παραλείψεις αναγνωρίζει στο πόρισμά του ο Επιτελάρχης στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ για την κάθοδο των Κροατών χούλιγκαν που έφτασαν ανενόχλητοι από το Ζάγκρεμπ έως την Αθήνα και προκάλεσαν τα επεισόδια που οδήγησαν στη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα είναι ογκωδέστατο και τελικά αυτό που προτείνει για τα λάθη των υψηλόβαθμων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ είναι ποινές που ξεκινούν από την απλή επίπληξη και φτάνουν μέχρι πρόστιμα.

Πρόκειται για ποινές «χάδι» αν αναλογιστεί κανείς το τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα. Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ενώ πολύ ενδιαφέρον συγκεντρώνουν και οι κρίσεις του Ιανουαρίου.

Πηγή: Lawandorder.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα 212 ζώα στη Θέρμη – Ελεύθερη αφέθηκε η 54χρονη

Pizza Fan: Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους 23 συλληφθέντες - Ποιες είναι οι κατηγορίες

Κένυα: Φόβοι για εγκλωβισμένους από κατάρρευση πολυώροφου κτιρίου στο Ναϊρόμπι

Υπόθεση Marfin: Απολογήθηκε συμπληρωματικά και ο 3ος κατηγορούμενος - Αρνήθηκε την εμπλοκή του

Υπόθεση Marfin: Στη φυλακή επέστρεψε και ο 3ος κατηγορούμενος μετά τη απολογία του

Αθήνα: Ύποπτο αντικείμενο στην οδό Σισίνη – Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ στο σημείο

Συνελήφθη 43χρονος μετά από καταδίωξη στην Παλλήνη - Επιχείρησε να εμβολίσει μηχανές της ΔΙΑΣ

Διεκόπη για τις 27 Νοεμβρίου η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Στο πλευρό της οικογένειας του Άλκη Καμπανού οι γονείς του Γιώργου Λυγγερίδη

Η Βρετανία εκδίδει οδηγία ετοιμότητας για πόλεμο και μπλακ άουτ: «Να έχετε νερό, τρόφιμα και μετρητά για 3 μέρες»

TAGS: A.E.K.