«Σκασμένος» από τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκό στο Κύπελλο και την κακή εικόνα της ομάδας εμφανίστηκε ο Μίμης Δομάζος.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Γιώργο Χελάκη-Σωτήρη Κωσταβάρα, ο «στρατηγός» τόνισε ότι είναι δύσκολο να φτιάξεις καλό σύνολο όταν παίρνεις πολλούς καινούργιους παίκτες και τους βάζεις όλους μαζί να παίξουν.

Παρόλο λοιπόν που σημείωσε ότι είναι νωρίς για να κριθεί ο Στραματσόνι και τόνισε ότι δεν ευθύνεται εκείνος για την κακή πορεία του «τριφυλλιού», εξέφρασε την απορία του πώς γίνεται ο Μάρκους Μπεργκ να μην ξεκίνησε βασικός στη χθεσινή ρεβάνς με τον Ατρόμητο.


Αναλυτικά όσα είπε ο Δομάζος

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού και τις μεταγραφές: «Η εικόνα της ομάδας δεν είναι τωρινή. Εδώ και 5-6 παιχνίδια την ίδια μπάλα παίζει. Έγινε πολλή διαφήμιση στους παίκτες, αλλά στο γήπεδο δεν δικαιολογείται. Όταν παίρνεις εννέα παίκτες σε μια σεζόν, δεν μπορείς να φτιάξεις σύντομα μια ομάδα.

Οι περισσότεροι έχουν να παίξουν καιρό και θα χρειαστεί να περάσει διάστημα για να δείξουν πράγματα. Όταν προέρχεσαι από αποχή, δεν μπορείς αμέσως να μπεις σε μεγάλα ματς. Ακόμα και ο Μαραντόνα δεν θα μπορούσε σε 1-2 βδομάδες να το κάνει. Νομίζω ότι ήταν λάθος να πάρουμε τόσους παίκτες και να τους βάλουμε όλους μαζί να παίξουν»
.

Για το αν έχει ποιότητα ο Παναθηναϊκός: «Αυτή η ομάδα θέλει χρόνο και χρόνος δεν υπάρχει. Μπορεί να κερδίσει την καλύτερη ομάδα και να χάσει από τη χειρότερη. Γιατί οι παίκτες δεν έχουν στα πόδια τους παιχνίδια. Εδώ χτυπάς, μένεις έξω μια βδομάδα και μετά δεν μπορείς να επανέλθεις ομαλά. Θα μου πεις γιατί τους βάζουνε, μάλλον επειδή τους πήρανε».

Για τον Αντρέα Στραματσόνι: «Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τον προπονητή. Λάθη κάνει, τα βλέπουμε, αλλά πρέπει να του δώσουμε χρόνο. Δεν έκανε προετοιμασία, νομίζω ότι για την εικόνα της ομάδας φταίνε άλλοι».

Για τον Εσιέν: «Κι αυτός προέρχεται από αποχή και έκανε πρόσφατα εγχείριση. Είναι δύσκολο να επανέλθει γρήγορα, πόσω μάλλον όταν μιλάμε για έναν παίκτη που δεν είναι μικρός σε ηλικία».

Για τη διαιτησία: «Η διαιτησία δεν μας προστατεύει, αλλά δεν πρέπει να τα βάζουμε συνέχεια με τον διαιτητή, γιατί μετά και οι παίκτες ρίχνουν το βάρος εκεί. Και ο Ζέκα γι’ αυτό αποβλήθηκε τις προάλλες. Γίνεται ένα φάουλ και βλέπεις ότι οι παίκτες τρέχουν να βουτήξουν τον διαιτητή. Χάσαμε τη χρονιά, τουλάχιστον να πάρουμε την πρώτη θέση στα πλέι-οφ για να παίξουμε στην Ευρώπη».

Για την επόμενη μέρα της ομάδας: «Οι νέοι παίκτες πρέπει να πάρουν χρόνο για να δούμε τι μπορούν να κάνουν. Δεν γίνεται να τους βάλεις αμέσως όλους μαζί. Το κακό είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει και 2-3 παίκτες να βασιστεί πάνω τους. Αν εξαιρέσουμε 1-2 ποδοσφαιριστές, όλοι οι άλλοι είναι περίπου το ίδιο».

Για το ότι ο Μπεργκ δεν ξεκίνησε βασικός με τον Ατρόμητο: «Πήγα να σας το πω. Είναι λάθος. Δεν μπορείς να έχεις έναν παίκτη που απασχολεί τρεις αμυντικούς και να τον αφήνεις στον πάγκο. Και μετά να τον βάζεις κρύο να παίξει μετά από 60 λεπτά. Αφού είναι εντάξει, γιατί δεν τον βάζεις από την αρχή; Αφήνεις στον πάγκο τον καλύτερό σου παίκτη; Δεν το καταλαβαίνω αυτό…»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ανατροπή πρωτιάς της ΑΕΚ και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Νίκολιτς: «Δουλεύουμε με τον Ριμπάλτα για να φέρουμε παίκτες με προοπτική, οι προσδοκίες έχουν εκτοξευτεί»

Ξεπερνά τον έναν μήνα η απουσία του Παβλένκα στον ΠΑΟΚ

Αθανασίου: «Κίνδυνος να γράψει αρνητική ιστορία ο Παναθηναϊκός – Ούτε στις νίκες έχει καλή εικόνα»

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μπούσης: Άφησε να εννοηθεί ότι δεν έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Εντυπωσιακό κλείσιμο στη χρονιά για τον ΠΑΟΚ - Κοντά στην κορυφή και επιστρέφει ενισχυμένος»

Κόντης: «Συγκλονιστική εμφάνιση από τα παιδιά, αλλά όταν είσαι τόσο κοντά...»

Σοβαρή ζημιά στο γόνατο για Παβλένκα, τον χάνει για μεγάλο διάστημα ο ΠΑΟΚ

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ομάδα στην Τούμπα - Να δώσει ταυτότητα ο Μπενίτεθ»

Τσακίρης: «Έπρεπε να ματώσει για να σπάσει την παράδοση η ΑΕΚ - Διόρθωσε το λάθος του με τον Γκρούγιτς ο Νίκολιτς»

TAGS: A.E.K.