Άγρια συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Πακιστανών κρατουμένων, σημειώθηκε λίγο μετά τις 18:00’ το απόγευμα της Πέμπτης (19/1) στην Α1 πτέρυγα των Φυλακών Δομοκού.

Μια μεγάλη ομάδα ατόμων συνεπλάκη και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport βγήκαν και αυτοσχέδια μαχαίρια με αποτέλεσμα το σοβαρότατο τραυματισμό ενός 47χρονου Έλληνα και ενός 32χρονου Ιρανού που ήταν στην ομάδα των Ελλήνων.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία της εξωτερικής φρουράς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Επίσης ακόμη ένας 40χρονος Έλληνας νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λαμίας φέροντας κι αυτός τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Οι πληροφορίες του LamiaReport αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη ομάδα Πακιστανών έχει δημιουργήσει και στο κοντινό παρελθόν βίαια και αιματηρά επεισόδια και για αυτόν τον λόγο είχε απομακρυνθεί από την Α1 πτέρυγα. Είναι απορίας άξιο γιατί και πως επανήρθε σε αυτή.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ευρώπη πλήττεται από δεύτερο κύμα καύσωνα - Επιδείνωση των φαινομένων το Σαββατοκύριακο

Ασανσέρ: Στις 30 Ιουνίου λήγει η προθεσμία για την απογραφή – Δεν θα δοθεί νέα παράταση

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2026: Την Πέμπτη η ανακοίνωση των βαθμολογιών

Αίγιο: Το θρίλερ με την πυρίτιδα, το DNA στη σκανδάλη και τα νέα δεδομένα για το διπλό φονικό

Δύο αδέρφια επιτέθηκαν σε υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ, που νόμιζαν ότι ήταν απατεώνες - Βρέθηκε οπλοπολυβόλο στο σπίτι τους

Θεσσαλονίκη: Μία καταδίκη και δύο αθωώσεις για τη φωτιά στο Φίλυρο

Μαρινάκης: Από βδομάδα θα φανεί στην αντλία η μείωση της τιμής του πετρελαίου

Σπείρα «μαϊμού» αστυνομικών εξαρθρώθηκε στον Πειραιά - Έκαναν 29 απάτες με λεία 690.000 ευρώ

Κοτζίμα: Η «Μέκκα του τζιν» στην Ιαπωνία

Θάνατος 11χρονου Μάριου στο Μενίδι: Εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή ενός εκ των δύο κατηγορουμένων