Στη διαρκή βελτίωση της Εθνικής και στην καλή εικόνα της στάθηκε ο Τάσος Δουβίκας ενώ τόνισε πως η έλλειψη γκολ είναι θέμα τύχης.

«Δεν μας ικανοποιεί το 1-1. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες και παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε το δεύτερο γκολ και ήταν αναμενόμενο να έχει κάποιες ευκαιρίες ο αντίπαλος, επομένως γι' αυτό φέραμε την ισοπαλία»

Για την αναποτελεσματικότητα της ομάδας στο γκολ: «Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι συγκεκριμένο που μας στερεί το γκολ. Είναι η στιγμή. Σήμερα είχαμε αρκετές ευκαιρίες, εγώ είχα την κεφαλιά, ο Γιώργος είχε επίσης κάποιες ευκαιρίες, είχαμε κι άλλες. Πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι. Είχαμε καλή εικόνα σήμερα».

Για το ότι μαζί με τον Παυλίδη δε σκοράρουν και οι συμπαίκτες τους μιλούν για έλλειψη γκολ: «Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Είμαστε καλοί στο σκοράρισμα, δεν έχει έρθει το γκολ σε κάποια παιχνίδια, θα έρθει στα επόμενα».

Για την πορεία της ομάδας στον όμιλο: «Από τη στιγμή που ήρθα (ματς εκτός με την Ισπανία) βλέπω μεγάλη βελτίωση μέχρι και σήμερα. Θεωρώ πως είμαστε καλύτεροι τακτικά. Να περιμένετε μια καλύτερη εικόνα».

Για το τι λείπει από την Εθνική: «Θα μπορούσε να είναι και το γκολ».

Για το Nations League: «Εμείς θα δώσουμε το 100% και ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι θα είμαστε καλύτεροι»

Μερικές από τις ευκαιρίες στις οποίες αναφέρθηκε ο Τάσος Δουβίκας:





Και οι δηλώσεις του:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube