Τιμή νιώθει ο Τάσος Δουβίκας για το το γεγονός ότι τον «τσέκαρε» ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος, Τζον Φαν'τ Σιπ, στο Βόλος-Απόλλων Σμύρνης (2-0).

Ταυτόχρονα, ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της ομάδας της Μαγνησίας στάθηκε και στην επιθετική λειτουργία του Βόλου.

Αναλυτικά o Τάσος Δουβίκας μίλησε στην κάμερα της Nova για:


-το πρώτο γκολ του Βόλου: «Στην αρχή μπήκαμε ισοδύναμα και οι δύο ομάδες. Μετά το γκολ μας βοήθησε αυτό. Ο Απόλλων έκανε εξαιρετική δουλειά».

-την Εθνική ομάδα και τον ομοσπονδιακό τεχνικό που τον παρακολούθησε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Δίνω το 100%, δεν το γνώριζα ότι ήταν εδώ. Μετά μου το είπαν αυτό».

-την εικόνα του Βόλου: «Είμαστε μια επιθετική ομάδα. Κάνουμε φάσεις».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Άρης μια ανάσα από τον Σάτκα, παρτενέρ του Φαν Ντρόγκελεν στη Σαμσουνσπόρ!

ΑΕΚ: Καμία ανησυχία για Ζίνι - Χτύπησε στον έσω πλάγιο ο Πενράις

Σαββόπουλος: «Προχωρημένες συζητήσεις με Ράφα Μιρ - Πλησιάζει ο Σλάτκα για τη θέση του αμυντικού»

Νίκολιτς: «Περιμένω άμεσα τον χαφ και μία μεταγραφή στην Αθήνα - Υπολογίζω τον Ελίασον, κανείς δεν τον έβγαλε εκτός»

«Η ταυτότητα της ΑΕΚ του Νίκολιτς και ο Μάγερ που ήρθε έτοιμος»: Το σχόλιο Τζαλίδη για την πρώτη φιλική ήττα της Ένωσης

Τσανάκας: «Ξεκάθαρο upgrade του Ολυμπιακού με την επικείμενη απόκτηση του Σαλάχ-Εντίν»

Κετσετζόγλου: «Χαφ με ένταση, πιθανός δανεισμός Σαχαμπό και ερωτηματικό στο αριστερό άκρο της άμυνας»

Τα highlights από την πρώτη φιλική ήττα της ΑΕΚ στο ντεμπούτο του Μάγερ

Καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο τον Πύργο και άφησε θετικές εντυπώσεις ο Παναιτωλικός

Τσακίρης: «Το καλύτερο πρώτο ημίχρονο της προετοιμασίας - Τα δύο πρόσωπα και η ανάγκη ενίσχυσης στα άκρα της άμυνας»

TAGS: Bόλος