Με αφορμή την αλλαγή του χρόνου, ο Λευτέρης Δούκας εκθείασε τον Ιβάν Σαββίδη με ανάρτησή του στο Facebook, τονίζοντας ότι δεν συμβιβάζεται με τίποτα με την ήττα. «Μη φανταστείτε κάποιον δικτάτορα που σε περίπτωση στραβής, θα βγάλει το βούρδουλα», επισημαίνει ο Διευθυντής Επικοινωνίας του «δικεφάλου του Βορρά».
Αναλυτικά όσα αναφέρει στο Facebook
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Ιβάν Σαββίδη, είναι το πνεύμα του νικητή και το δόγμα του είναι ξεκάθαρο: «Δεν συμβιβαζόμαστε με την ιδέα της ήττας, σε κάθε επίπεδο». Αγωνιστικό, διοικητικό, νομικό, επικοινωνιακό, βάλτε ότι αγαπάτε.
Μη φανταστείτε κάποιον δικτάτορα που σε περίπτωση στραβής, θα βγάλει το βούρδουλα.
Γνωρίζοντας κι ο ίδιος πως η ζωή είναι ένα παιγνίδι λαθών, συνηθίζει να λέει «δε σε κερδίζει ποτέ ο αντίπαλος, εσύ χάνεις...»
Σου περνάει το μήνυμα δηλαδή, πως «ακόμα κι αν συμβεί και χάσεις, ψάξε να βρεις τους λόγους που δεν νίκησες...»
Καλή χρονιά σε όλους.