Το μήνυμά του έστειλε ο Χάρης Δούκας που έκανε αυτοψία στο χώρο που κατασκευάζονται οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων τόνισε μάλιστα ότι αφού εκδόθηκε η οικοδομική άδεια, το εργοτάξιο του Ερασιτέχνη θα μοιάζει σύντομα με εκείνο του ποδοσφαιρικού γηπέδου.

«Βρισκόμαστε στο σκάμμα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη. Από πίσω μας είναι η νοτιοδυτική πλευρά του γηπέδου του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Βλέπετε μάλιστα και το cut and cover. Είμαστε στο -1 στην πραγματικότητα. Και εδώ έχουν ξεκινήσει οι εργασίες του Ερασιτέχνη, όπου έχει γίνει πασσαλοποίηση, γίνονται οι ειδικές γεωδαισίες, για να μπορέσει καλύτερα να εξελιχθεί η θεμελίωση τις αμέσως επόμενες ημέρες. Η θετική είδηση είναι ότι χθες βγήκε και η οικοδομική άδεια, άρα σε λίγο και το εργοτάξιο του Ερασιτέχνη θα μοιάζει με το εργοτάξιο του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Και συνεχίζουμε», ανέφερε στο μήνυμά του ο Χάρης Δούκας.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας