Συνεχίζονται οι διακοπές για την εγκυμονούσα και τον σύζυγο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Η παρουσιάστρια πέρασε τα γενέθλια της στο Λονδίνο, παρέα με τον επιχειρηματία.

Ωστόσο, μετά την χώρα της Ευρώπης, επέλεξαν ταξιδέψουν στην Αμερική. Οι δύο τους βρίσκονται στις ΗΠΑ και κάνουν όμορφες σκέψεις για τον ερχομό του γιου τους.

Η Δούκισσα, θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από το νέο της ταξίδι, δημοσίευσε στο Dutchesss Daily μια εικόνα που φαίνεται αμακιγιάριστη να κάνει διάδρομο.

Μάλιστα, έγραψε στο blog της: “Αυτή τη στιγμή, η ώρα εδώ είναι 10:30 το πρωί και η θερμοκρασία έξω είναι 2 βαθμοί Κελσίου. Φτάσαμε χθες, αλλά δεν έχω προλάβει να πάω ακόμη κάποια βόλτα έξω γιατί είναι και αυτό το άτιμο το Jet lag που με κάνει να κοιμάμαι συνέχεια ! Σκέφτηκα όμως σήμερα να το αντιμετωπίσω με πρωινή γυμναστική ?? Καλά, μην φανταστείς, λίγο περπάτημα και μερικές ασκήσεις γιόγκα θα κάνω! Πιο πολύ για να χαζεύω παράλληλα την εντυπωσιακή αυτή θέα!”, έγραψε.

Δείτε την φωτογραφία:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ήρθε η ώρα να μάθετε πώς είμαι…»: Η «Νάντια» του American Pie άνοιξε OnlyFans

Σοφία Μαριόλα: Εξώδικο-βόμβα για τον χωρισμό από τον Στράτο Τζώρτζογλου και τα προσωπικά της

Πάνος Μουζουράκης: Πότε και πού θα γίνει η βάφτιση του γιου του και ποια θα είναι μία από τους τρεις νονούς

Φαίη Σκορδά: Ποιον μπασκετμπολίστα αποθέωσε και ο Μικρούτσικος της… θύμισε ότι παντρεύεται;

Κιμ Καρντάσιαν-Λιούις Χάμιλτον: Δεν κρύβονται πια – Τα «καυτά» φιλιά -και όχι μόνο- μέσα στη θάλασσα

Τρελό γλέντι στο σπίτι Χατζηπαναγιώτη- Σταυροπούλου για τα γενέθλιά του

Μπόσνιακ: Η Μπεκατώρου της είπε οτι πάνε σε πάρτι μασκέ και δείτε τι έγινε

Τα 4 ζώδια που τους αρέσει να φλερτάρουν αλλά ποτέ δεν απατούν

Επική στιγμή στην Αφρική! Η Παναγιώταρου χορεύει με Μασάι το «Μασάι» της Έλλης Κοκκίνου

Ιωάννα Τούνη: 4 χρόνια χωρίς τη μητέρα της και η συγκινητική ανάρτηση που ραγίζει καρδιές