Σε φουλ ρυθμούς δούλεψαν και την Τετάρτη οι παίκτες του Παναιτωλικού ενόψει της αναμέτρησης για την 3η αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας απέναντι στον Ατρόμητο.

Ο Μάκης Χάβος μετά την προπόνηση της Τρίτης, είχε για δεύτερη συνεχή μέρα όλους του τους παίκτες στην διάθεσή του και πλέον καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με τους Περιστεριώτες. Το μενού του προγράμματος περιελάμβανε κατά κύριο λόγο ασκήσεις τακτικής σε περιορισμένο χώρο.

Η προετοιμασία της ομάδας του Αγρινίου θα συνεχιστεί την Πέμπτη με απογευματινή προπόνηση (στις 18.00) στις εγκαταστάσεις του EMILEON.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς και οι αρχηγοί της ομάδας εύχονται καλά Χριστούγεννα

Ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για Λιβάι Γκαρσία - Τι λέει η Σπαρτάκ

Πιρόλα: «Θα έπαιρνα χίλιες φορές την απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό - Ελπίζω να με λάβουν υπόψη στην εθνική Ιταλίας»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά το 2025 με τη γιορτή του Πανάθα!

Η νέα Χριστουγεννιάτικη mini-movie του ΠΑΟΚ με Σκιαδαρέση, Μαυρόπουλο, Ζαμπούνη και… Τάισον σε ρόλο έκπληξη!

Νικολακόπουλος: «Τι θα φέρει ο Άη Βασίλης στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Τα χαρακτηριστικά του χαφ και του φορ που θέλει η ΑΕΚ - Τι ισχύει με Τσάπρα»

Υπεύθυνος επικοινωνίας ΤΣΣΚΑ: «Είναι ο Νίκολιτς προδότης ή όλοι στην ομάδα είναι ηλίθιοι που τον άφησαν να φύγει;»

«Όλα τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα σαν του μικρού μας φίλου!»: Οι χριστουγεννιάτικες ευχές του Ατρομήτου

Μοίρασε και φέτος χαμόγελα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ο Ατρόμητος