Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι Πειραιώτες είχαν και πρωινή προπόνηση της Πέμπτη και δούλεψαν εν όψει του συγκεκριμένου ματς, λίγες μέρες πριν από τον επαναληπτικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Champions League.

Ο Μίτσελ έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την καλή κυκλοφορία της μπάλας. Από εκεί και πέρα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έκαναν και τακτική, ενώ έπαιξαν και «διπλό», σε χώρο μικρότερο του γηπέδου.

Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Μαρκάνο κα ο Σαβιόλα συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα. Από την πλευρά τους, Σιόβας συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε θεραπεία.

Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 11:00

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τετέι: Έγραψε ιστορία στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ με γκολ στα 34 δευτερόλεπτα

Ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του στο ντέρμπι ο Κάνγκουα

Τα σχόλια των παραγωγών του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ

Post Ζήκου με φωτογραφία Νίκολιτς: «Όταν θα παίζεις με έναν παίκτη μείον, τότε θα πρέπει και να μάθεις να χάνεις»

Το νικητήριο γκολ του Μύθου στο 87’ και οι δύο αποβολές: Τα highlights του ΠΑΟΚ-Asteras AKTOR

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θα δουλέψει περισσότερο με δύο φορ - Ποιους σκέφεται ο Λίσι για δεξί μπακ στο Καραϊσκάκη»

Τρελάθηκαν με τον Αντίνο οι Καλάμπρια, Φαν Ντρόνγκελεν και Τσιριβέγια, αποθέωση και σε Τετέι

«Καρφί» Νίστρουπ: «Αυτήν τη φορά η κόκκινη κάρτα δεν άλλαξε τη ροή του αγώνα»

Χωρίς Γκαρθία η αποστολή του Ατρόμητου

Νίστρουπ: «Μεγάλη νίκη, μας δίνει πίστη και ελπίδα – Κάνουμε τα πάντα για να είναι ο κόσμος περήφανος»