Τα ονόματα της ομάδας επιχειρηματιών που θέλουν να αναλάβουν τη διοίκηση του ΟΦΗ γνωστοποιήθηκαν στη Γενική Συνέλευση που έγινε στο ΒΑΚ, με το μυαλό όλων να βρίσκεται στην εκκαθάριση, μέσω της Γ’ Εθνικής.

Οι επιχειρηματίες που θέλουν να οδηγήσουν τον ΟΦΗ στην αναγέννηση είναι η οικογένεια Καράτζη, ο Γιάννης Πολεμαρχάκης, ο Γιάννης Τσακαλάκης, ο Μανώλης Μανωλιδάκης, ο Παντελής Σαπουνάκης, ο Μανώλης Παπακαλιάτης και ο Αντύπας Σηφάκης , με τον τελευταίο να παίρνει το λόγο στην Γενική Συνέλευση και να ξεκαθαρίζει την πρόθεση που έχουν, τονίζοντας πως υπάρχουν στη διάθεση της ομάδας 600.000 ευρώ για αρχή.

Συγκεκριμένα, είπε:
«Με την ευκαιρία της Γ. Σ. μια ομάδα ανθρώπων του Ηρακλείου, αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε τον ΟΦΗ στα επόμενα χρόνια. Οι άνθρωποι αυτοί σε πρώτη φάση έχουν δείξει το ενδιαφέρον. Η οικογένεια Καράτζη, ο Γιάννης Πολεμαρχάκης, ο Γιάννης Τσακαλάκης, ο Μανώλης Μανωλιδάκης, ο Παντελής Σαπουνάκης, εγώ και ο Μανώλης Παπακαλιάτης. Για να δώσουμε ένα διαφορετικό πνεύμα.

Ελπίζουμε ότι με τη συμπαράσταση όλων όσων αγαπούν την ομάδα θα τα καταφέρουμε. Θέλουμε προς αυτήν την κατεύθυνση να έχουμε τη συμπαράσταση σας. Αν παραμείνει στη Β' Εθνική θα μεταφέρει όλα τα χρέη της. Δεν είναι ο καλύτερος δρόμος για τον ΟΦΗ. Θα πρέπει να προηγηθεί η διαδικασία της εκκαθάρισης που θα τεθεί σαν θέμα στην επόμενη Γενική Συνέλευση. Το πλάνο μας είναι να ενισχυθεί η ομάδα για να ανέβει στη Β' Εθνική και μετά στη Σούπερ Λιγκ. Η ΟΦΗ θα είναι μια ομάδα με ήθος και αξιοπρέπεια. Είμαστε αποφασισμένοι να το διατηρήσουμε αυτό το στοιχείο. Κανένας από μας δεν έχει την παραμικρή διάθεση για να κάνει μπίζνες με τον ΟΦΗ
», είπε ο Αντύπας Σηφάκης, προκαλώντας το χειροκρότημα των παραβρισκόμενων και συνέχισε:

«Θα διεκδικήσουμε το μέγιστο για την ομάδα μας για να είναι αυτάρκης μέσα από τις δυνατότητες που τις δίνει η νομοθεσία. Ήλθα να σας ενημερώσω ότι υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που είναι δυνατοί και θέλουν να αναλάβουν το σωματείο. Τα λεφτά που θα βάλουμε στον ΟΦΗ δε θα μετοχοποιηθούν. Είναι δέσμευση και μιλώ εξ' ονόματος όλων. Θα μετοχοποιηθούν αυτά που θα βάλουμε τη μεθεπόμενη χρονιά. Η ομάδα που σας ανέφερα θα είναι η Διοικούσα Επιτροπή που θα αναδείξει και τον πρόεδρο. Η Ερασιτεχνική έχει πρόεδρο. Δεν είναι κανένας από μας μανιακός με καμία καρέκλα. Ξεκινάμε με ένα ποσό της τάξης των 600.000 ευρώ για τη Γ' Εθνική».

Αξίζει να σημειωθεί πως ηχηρή ήταν η απουσία του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Νίκου Μαχλά, ο οποίος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τις προθέσεις του, όμως έχει δηλώσει πως δεν σκοπεύει να μείνει αμέτοχος.

Στο τέλος της Συνέλευσης ψηφίστηκε μια μεταβατική διοίκηση οκτώ ατόμων, η οποία θα οδηγήσει την ομάδα στην επόμενη Γενική Συνέλευση, όπου, εκτός απροόπτου, θα επισφραγιστεί και η εκκαθάριση της εταιρείας, που θα σημάνει μια νέα αρχή απ' τη Γ' Εθνική.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Παντού ΑΕΚ ήταν γύρω από τον πάγκο της, όχι πρώτη φορά που δεν ήταν ήρεμος ο Αλμέιδα»

Αθανασίου: Εσωτερική αντίδραση για να πάει έτοιμος στα ματς που παίζει τη χρονιά ο Παναθηναϊκός - Δε φεύγει ο Τερίμ τώρα

ΟΦΗ: Ο Μπούσης συναντήθηκε με Κασσελάκη και Τάιλερ χαρίζοντάς τους από μία φανέλα της ομάδας

Βόλος: Θα μοιράσει αρνιά ενόψει Πάσχα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ θα προετοιμαστεί για νίκη με Ολυμπιακό, έστω κι αν μπορεί να μη τη χρειαστεί τελικά»

ΑΕΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα, άδεια από Αλμέιδα το Πάσχα

Κίνδυνος να χάσει το ντέρμπι με Ολυμπιακό ο Αλμέιδα-Αναμένεται δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Ευκαιρία για δουλειά με φόντο τον «τελικό» με Ολυμπιακό στον ΠΑΟΚ

Το πιστεύουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού!

Με αυτοπεποίθηση για τον τίτλο η ΑΕΚ παρά τη χαμένη ευκαιρία

TAGS: ΟΦΗ