Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την μεταγραφή του Γεβγέν Νέπλιακ στον Πλατανιά, η οποία ήταν και η πρώτη εν όψει της νέας σεζόν στην Super League. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, όμως, περιμένουμε εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες από την Κρήτη αναφέρουν πως την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, η χανιώτικη ομάδα θα «κλείσει» τουλάχιστον δύο παίκτες από αυτούς που εξετάζονται από τον Γιάννη Χριστόπουλο και τους συνεργάτες του.

Βεβαίως, μπορεί οι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι του συλλόγου να αυξάνονται μέρα με τη μέρα, ωστόσο οι ιθύνοντες του Πλατανιά τονίζουν πως οι μεταγραφές θα ανακοινωθούν, μόλις ολοκληρωθεί το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Από τα ονόματα που έχουν ακουστεί προς το παρόν, πιο πιθανές περιπτώσεις φαντάζουν αυτές του Αλέξανδρου Αποστολόπουλου της Βέροιας και του Ντίνο Σέρεμετ του Πανθρακικού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Οριστική η συμφωνία με Σάμσουνσπορ για Φαν Ντρόγκελεν, έρχεται άμεσα στην Αθήνα

Asteras ΑΚΤΟR: Το επικό βίντεο με πρωταγωνιστή Μακέντα για την έναρξη της προετοιμασίας

Έπιασε δουλειά ο Χατζηδιάκος: Το βίντεο του ΠΑΟΚ από την πρώτη του προπόνηση

Σαββίδης στην ομάδα: «Απόλυτη στήριξη στον Λίσι»

Κάρμο: «Εδώ είναι το σπίτι μου, αγαπώ αυτόν τον σύλλογο και την πίεση για τίτλους»

Σιπιόνι: Το Σάββατο οι εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραυματισμού στον ώμο

Στα χνάρια του πατέρα του: Ο γιος του Τζιοβάνι, Τζουλιάνο, εντάσσεται στη Β' ομάδα του Ολυμπιακού!

Το μήνυμα… βασικού του Ζότα Σίλβα και οι υποσχέσεις των νέων: Το σχόλιο Αντύπα από την Ολλανδία στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ζότα Σίλβα: «Ήταν εύκολο να πω το ναι στον Ολυμπιακό - Παίζω όπου με χρειάζεται η ομάδα»

Δεσύλλας: «Ο Φαν Ντρόνγκελεν ήθελε πολύ τον Παναθηναϊκό - Κανονικά στη λίστα με την Πάκσι»