Με πρωινές ασκήσεις συνεχίστηκε η σήμερα προετοιμασία της Skoda Ξάνθης για τον κυριακάτικο αγώνα στην έδρα του Λεβαδειακού, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν στην ευχάριστη θέση να δει τους Γιάννη Ζαραδούκα και Μανώλη Παπαστεριανό να επανέρχονται στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και στις ασκήσεις τακτικής.

Αντίθετα συνεχίζουν τις ατομικές ασκήσεις οι Βασιλακάκης, Δεμένικος, Γουάλας και Νιέτο. Στην προπόνηση της Τετάρτης μετά τις ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού και το αερόβιο τρέξιμο, το βάρος έπεσε στην αμυντική λειτουργία και την επιθετική ανάπτυξη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Elite σφυρίχτρα στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Στο στόχαστρο της Μπεσίκτας ο Τζολάκης – Σχέδιο επένδυσης με εισήγηση Γιαλτσίν

Διάψευση Τσάλοφ: «Ο άνθρωπος που μίλησε δεν με εκπροσωπεί - Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Λουτσέσκου»!

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα Μπενίτεθ για συνεχή προσπάθεια και βελτίωση με… Rocky

ΟΦΗ: Οι Snakes ιδρύουν τη δική τους ποδοσφαιρική ομάδα!

Άρης: «Η μονταζιέρα του Λανουά δουλεύει καλά, αλλά κάποιος πρέπει να τον ξυπνήσει γιατί μετράει αντίστροφα»!

Αναβολή συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για σεβασμό στην απώλεια της μητέρας του Βαγγέλη Μαρινάκη

Προς συμφωνία ΠΑΟΚ και Γερεμέγεφ - Πώς κατέληξε στον Σουηδό φορ ο Δικέφαλος του Βορρά

Κλήθηκαν σε απολογία Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός

Λανουά: «Λανθασμένη παρέμβαση του Τζήλου στη φάση του Ντεσπόντοφ - Για κίτρινη το μαρκάρισμα του Μόντσου στον Τσικίνιο»!

TAGS: Ξάνθη